Kouvolan Asuntomessut kesällä 2019: Hollola yhteisosastolla Asikkalan ja Heinolan kanssa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Yhdessä olemme enemmän – Poimi parhaat päältä Kouvolan Asuntomessuilta!
Tervetuloa Asikkalan, Heinolan ja Hollolan yhteisosastolle Kouvolan Asuntomessuille 11.7.-11.8.

Asuntomessut

Hollola markkinoi Asuntomessuilla muun muassa Hämeenkosken tonttien määräaikaisalennusta.

Yhdessä tekemisen meiningillä Kouvolan Asuntomessuille


Asikkala, Heinola ja Hollola panostavat yhteisosastolla Kouvolan Asuntomessuihin. Asumisen markkinointi on siirtynyt matkailuyhtiö LahtiRegionilta osakaskunnille sopimuksen uudistamisen myötä, ja kunnilla kova tarve viedä kehyskunta-asumisen ilosanomaa maailmalle. Asumisen markkinoinnin rooli kuntamarkkinoinnissa korostuu entisestään.

Asikkala, Heinola ja Hollola sopivat asuntomessuosallisuudesta ripeästi ja yhdessä tekemisen otteella kevään 2019 aikana. Heinolan mittava kokemus ja osaaminen messuedustamisesta teki yhteistyöstä palkitsevaa. Hollola kunnostautuu tuomalla messuille koko joukon viranhaltijoita edustamaan.

Yhteinen ajatus on, että kaikki kolme puhuvat toistensa puolesta; sopivathan kuntien asumisen profiilitkin hyvin yhteen. Asikkala on lomaa arkenakin, Heinolassa eletään isoa elämää pienessä kaupungissa ja Hollola monipuolista asumista lähellä luontoa. Kaikissa ollaan puhtaiden vesistöjen äärellä, kaukana ruuhkista; nautitaan turvallisesta arjesta ja avarasta edukkaasta asumisesta lähellä palveluita ja työssäkäyntialueita; aikaa jää työmatkaamiselta vaikka leppoisiin aamuihin.

Tekemistä ja levähtämistä
Messujen yhteiseksi iskulauseeksi on muotoutumassa Poimi parhaat päältä – meillä ei vedetä hernettä nenään! Sen sijaan osastollamme saadaan hymy korviin ja hyvä maku suuhun, sillä Asikkala on rakkaudella kasvattanut pientä hernemaata, jonka satoa voi osastolla poimia niin pitkään kuin tavaraa riittää. Lisäksi voi osallistua kyselyihin ja kilpailuihin. Osaston sisustus ja muut pienet yllätykset, muun muassa hollolalaisen Antiikki- ja designliike Fasetin houkuttelevat levähtämään.

Levähtäjille luvataan parasta palvelua ja tietoa asumisesta, tonteista, tonttikampanjoista, rakentamisesta ja matkailusta alueella, kun Asikkala, Heinola ja Hollola toimeliaasti edustavat itseään ja toisiaan!

Mediapäivänä paikalla kuntien johtajat

11.7. mediapäivänä osastollamme tavattavissa Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkonen ja Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen.

Yhteisosastomme löytää asuntomessukohteiden 18 ja 20 välistä läheltä Asukasareenaa. Tervetuloa viettämään kesäpäivää kanssamme!

Lisätietoja     

  • Asikkala: kehittämispäällikkö Isa Maunula, p. 044 7780 211, etunimi.sukunimi@asikkala.fi
  • Hollola: tiedottaja Pilvi Kallio-Meriläinen, p. 044 7801 206, etunimi.sukunimi@hollola.fi
  • Heinola: tapahtumatuottaja Ossi Arvela, p. 044 469 4378. etunimi.sukunimi@heinola.fi

http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/kouvola-2019/

Julkaistu: 24.06.2019 14.37