Kukkila Tasatarha I

Tee sinäkin Hollolasta sinun kotisi paikka ja hae omakotitalotonttia Kukkilan Tasartarhan alueelta.

Tontit ovat kooltaan 1286 - 1574 m2 ja tonttien maapohjan hinta on 31 €/m². Tasatarhan alueella on haussa 16 tonttia omakotitalon rakentamiseen. Kunnalla on alueella yhteensä 47 tonttia. Yksityisomistuksessa on yhteensä 15 rakentamatonta tonttia.

Kukkila sijaitsee Lahden pohjoispuolella Vesijärven itäpuolella ja kantatie 24:n läheisyydessä.  Kukkilassa sijaitseva Tasatarha on maalaismaiseman ympäröimä väljä ja vehreä asuinalue, jossa talojen katujulkisivun ei tarvitse mukailla katua. Tasatarhan alue sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä Kalliolan koulu, kirjasto ja terveyspalvelut ovat kilometrin etäisyydellä ja vesijärven rantaan on matkaa 1,5 kilometriä. Bussipysäkit Vääksyn ja Lahden suuntiin ovat 0,5-2 kilometrin etäisyydellä.

Tontit ovat asemakaavoitetulla alueella ja niissä on kunnallistekniikka rakennettuna.

Omakotitalotontit viihtyisällä Tasatarhan alueella

Tasatarhan tontit numeroina

  • Ensimmäisenä myytäviä tontteja haussa 16 kpl
  • Myytävien tonttien koko 1286 - 1574 m2
  • korttelin 267 tontit 1-6
  • korttelin 268 tontit 1-6
  • korttelin 269 tontit 1-4

 

  • Kalliolan koulu 1 km
  • Kirjasto 1 km
  • Terveyspalvelut 1 km
  • Bussiyhteys Lahden ja Vääksyn suuntaan, pysäkit 0,5–2 km.
  • Soutuvenepaikkojen vuokraus Vesijärven rannassa, 1,5 km.

Katso lisätietoja:

Tasatarhan esite

Miksi kannattaa muuttaa Hollolaan?

Päijät-Hämeessä aivan Lahden kupeessa sijaitseva Hollola on loistava paikka asua. Lukuisat järvet ja vehreät metsät tarjoavat virkistävän luonnon, jossa samoilla, runsaat harrastusmahdollisuudet ja hyvät palvelut kuntakeskuksessa. Kaupungin hulinaan pääsee tuossa tuokiossa, sillä Lahteen matkaa on vain kymmenisen kilometriä ja Helsinkiin hurauttaa autolla reilussa tunnissa. 

Hollola on hollolaisten sanoin aktiivinen, turvallinen, yhteisöllinen, kotoisa, vireä, juureva, perheystävällinen, vehreä ja itsenäinen. Hollolassa asuu paljon lapsiperheitä ja lapsiperheiden osuus kunnassa onkin Päijät-Hämeen suurin.

Päijät-Hämeessa yleisesti eniten työpaikkoja tarjoavat sosiaali- ja terveyusala sekä teollisuus, mutta hyvien kulkuyhteyksien ansiosta monet käyvät töissä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla.  Yritysten kannalta Hollolan vahvuuksia ovat mm. erinomainen sijainti, Lahden korkeakoulut sekä kohtuuhintaiset toimitila-, asumis- ja työvoimakustannukset.

 

Omakotitalotontit Hollolassa 

Hollolasta löytyy vapaita tontteja myös muualta, niin kuntakeskuksen palveluiden läheisyydestä kuin myös luonnonläheisistä maalaismaisemista. Tiedot kaikista vapaista omakotitonteista löytyvät Vapaat tontit -sivulta. Omakotitontteja voivat hakea sekä yksityishenkilöt että ammattirakentajat.

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilöt

Sari Korvenmäki
paikkatietokoordinaattori
044 780 1443