Kunnanhallituksen ja elinvoimavaliokunnan esityslistalta poimittua

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

kunnanvirasto

Kunnanhallituksessa 16.4. muun muassa vapaa-aikapalveluiden kehittäminen, vanhus- ja vammaisneuvoston toimintasuunnitelmat, työkykyjohtaminen ja ohjeistus tuoksuttomuuden periaatteeissa Hollolan kunnassa.

Asialistalla on myös yrityskauppa, jossa Protalli Oy on tarjoutunut ostamaan Hollolan kunnalta miltei 8 000 neliön tontin teollisuus- ja varastorakennuksille. Kauppahinta on 78 760 euroa. Lue esityslista täältä.

 Elvassa 17.4. kaavoituskatsaus ja asemakaavamuutoksia

Elinvoimavaliokunnalle 17.4. esitetään hyväksyttäväksi vuoden 2018 kaavoituskatsaus, jossa muun muassa esitellään kaavoituskohteet kuten Hopeakallion yritysalueen laajennus, Ojastenmäen asemakaava, Kukonkoivun asuinalueen ja hyvinvointiaseman asemakaavat ja niiden muutokset. Lisäksi valiokunta päättää Kirkonseudun Parinpellon  asemakaava-alueen laajennuksesta ja Kiventöyryntien asemakaavoituksen käynnistämisestä. Tavoitteena on saada molemmat asemakaavat hyväksyttyä 2019 vuoden puolella.

Parinpellon alueella kaavoitetaan omakotitontteja kunnan tonttitarjonnan parantamiseksi. Alue on pääasiassa metsämaata ja kaava-alueen pinta-ala on noin 11,1 hehtaaria. Kiventöyryntien lähtökohtana on kunnan ja maanomistajien tarpeet asemakaavoitukselle. Lisäksi Kukkilan alue on muodostunut taajamaksi, jolloin uusien rakennuspaikat muodostetaan kaavoituksella.

Elinvoimavaliokunta päättää aloitteesta järjestää Paimelantien pimeälle tieosuudelle katuvalaistus. Paimelan Koti ja Koulu -yhdistys huolehtii erityisesti lasten turvallisuudesta koulutiellä. Katuvalaistus kyseiselle alle kilometrin mittaiselle tieosuudelle maksaa arviolta noin 40 000 euroa ja esitetään toteutettavasi ELY-keskuksen luvan jälkeen puupylväin ja LED-valaisimin.

Lue elinvoimavaliokunnan esityslista.

Julkaistu: 16.04.2018 13.10