Kunnanhallituksessa: Paimelan kyläkaava ja yritysasioita

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

kunnanhallitus

Kunnanhallitus kokoontuu 4.2. Lue koko esityslista täältä.

Kaukokiito Oy on hakenut jatkoaikaa tontilleen jäljellä olevan 138 neliömetrin rakentamiseksi. Päätösehdotuksessa ei nähdä jatkoajan myöntämiselle tarvetta.

Paimelan osayleiskaava eli niin sanottu kyläkaava etenee kunnanhallitukseen ohjausryhmän nimeämisellä, jonka tehtävänä on ohjata ja koordinoida osayleiskaavoitusta. Alustavan aluerajauksen mukaan kaava koskettaa yli 900 maanomistajaa sekä muita kyläläisiä ja kylällä toimivia yhdistyksiä ja yrityksiä. Osalliset otetaan kaavahankkeeseen mukaan ja heille on tarkoitus järjestää tiedotustilaisuuksia ja työpajoja. Tavoitteena on, että osayleiskaava saadaan valmiiksi vuoden 2021-2022 vuodenvaihteessa. Lue lisää kyläkaavasta Vesikansan kuntalaistilaisuustiedotteesta.

Perhoslehdon alueelle Hirvikalliontielle on lähetetty tontinvaraushakemus päiväkodin rakentamista varten. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa kevään 2019 aikana, ja tiloissa alkaisi toimia yksityinen päiväkotiketju Touhula Varhaiskasvatus Oy.

Pullottamotehdas ja Vesalan renkaan laajennus kunnanhallituksessa

Hollolan Kukonkoivun alueelle aiotaan teollisuusrakennusta noin 35 500 neliön kokoiselle tontille. Bare Oy:n kaupan ehtona on sopimus Hollolan Vesihuoltolaitoksen kanssa, ja alueelle suunnitellaan pohjaveden pullottamotehdasta. Lue lisää yrittäjien tiedotteesta.

Niin ikään teollisuus- ja varastokäyttöön on Vesalan rengas tarjoutunut ostamaan määräalan Kukonkoivusta. Vesalan rengas aikoo laajentaa tontille kuorma-autoyhdistelmän läpiajettavan hallin ja myöhemmin renkaille varastointitilaa.

Julkaistu: 01.02.2019 13.40