Kunta kutsuu toimijat mukaan ympäristövuoteen

Takaisin

Kunnassa vietetään Hollolan ympäristövuotta, jota vietetään osana Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunkivuotta 2021. Vuoden sisällön toivotaan syntyvän yhteistyön tuloksena ja kunta kutsuu yhteisöt, yhdistykset ja toimijat mukaan yhteiseen palaveriin 2.2. klo.17.30 alkaen.

Hollolan kunta järjestää 2.2.2021 klo 17.30-19.30 Hollolan toimijoille yhteisen aloituskokouksen, jossa suunnitellaan vuoden kulkua sekä jaetaan ideoita, ajatuksia ja odotuksia. Oletteko kiinnostuneita järjestämään tapahtuman, tempauksen tai haasteen? Kuulisimme siitä mielellämme. Myös kiinnostuneet kuuntelijat ovat lämpimästi tervetulleita ja mukaan ympäristövuoden viettoon saa tulla läpi vuoden.

Me tuemme osallistujia parhaamme mukaan tapahtumien ym. järjestämisessä ja pyrimme omalta osaltamme tekemään työtänne näkyväksi. Osallistuessanne voitte myös hyödyntää Hollolan ympäristövuotta ja Lahden ympäristöpääkaupunkivuotta omassa markkinoinnissanne, ja voimme liittää logonne tai nimenne myös kunnan tekemään ympäristövuoden markkinointiin. Kannattaa siis hypätä kelkkaan. 

Vuoden kunniaksi on erinomainen tilaisuus ryhtyä yhteistyössä tuumasta toimeen. Jos olette jo ajatelleet jotakin ympäristöteemoihin liittyvää toimintaa tai tapahtumaa, tai haluatte olla muuten mukana järjestämässä ympäristövuotta, niin paras tapa aloittaa on nyt. Laita meille sähköpostia niin saat paluupostissa kokouskutsun. Yhteydenotto ei sido osallistumaan ja pienetkin teot voivat tänä vuonna olla suuria!

Koronatilanteen vuoksi asioissa edetään toistaiseksi digitaalisesti, joten aloitustapahtuman alustana on Teams-sovellus. Jos Teams ei vielä ole tuttu, niin ei hätää, lähetämme kutsun yhteydessä myös ohjeet. Näin tässä yhteydessä on mahdollista toteuttaa myös sitä paljon puhuttua digiloikkaa.

Yhteistyö on voimaa kun Hollolan yhteistä ympäristövuotta lähdetään toteuttamaan. Jaa kutsua eteenpäin, kutsutaan kaikki mukaan! 

Tervetuloa!

 

Annariina Keto                                    Tero Äijälä

annariina.keto@hollola.fi                  tero.aijala@hollola.fi        

Julkaistu: 26.01.2021 15.54