Kutsu Hälvälän harjoitusalueen lähinaapureille

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Panssariprikaati järjestää torstaina 13.9.2018 klo 17 alkaen keskustelutilaisuuden.

Tilaisuus järjestetään Hälvälän harjoitusalueella. Tilaisuuteen ovat tervetulleita Hälvälän harjoitusalueen lähialueen asukkaat. Tilaisuudessa esitellään Panssariprikaatin toimintaa harjoitusalueella ja keskustellaan harjoitusaluetta koskevista ajankohtaisista asioista.

Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumisia pyydetään sähköpostitse sini.elomaa@mil.fi viimeistään 12.9. mennessä.  Sähköpostilla voi lähettää ennakkoon myös kysymyksiä. Paikalle on opastus Tiilikankaantieltä Ampumaradantietä pitkin sekä Kirkkotien kautta.

Tervetuloa!

Taustaa

Hälvälän harjoitusalue siirtyi Panssariprikaatin hallintaan Puolustusvoimauudistuksessa vuoden 2015 alussa. Hälvälän harjoitusalue on edelleen taistelu- ja ampumaharjoitusalue, jossa myös kovapanosammunnat maastossa ovat mahdollisia. Harjoitustoiminta alueella on jatkunut ennallaan ja jopa lisääntynyt kuluneina vuosina.

Vuoden 2017 marraskuussa osa ampumaradoista luovutettiin Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry:n hallintaan. Tällä järjestelyllä pyritään hallitsemaan kulkemista ampumaradoilla, suuntaamaan puolustusvoimien resurssit ydintoimintoihin sekä mahdollistamaan ampumaharrastuksen jatkuminen Hollolan ja Lahden seudulla. Myös Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry:n edustajat ovat mukana keskustelutilaisuudessa.

Panssariprikaati toivoo lähialueen asukkaiden osallistuvan tilaisuuteen runsaslukuisesti.

Julkaistu: 09.09.2018 11.15