Kutsu Hollolan matkailutoimijoille - Tervetuloa Lahden seudun matkailuiltaan 29.3. Messilään

Takaisin

Hollolan matkailutoimijoille järjestetään Hollolan matkailuilta. Tilaisuudessa keskustellaan ajankohtaisista matkailuasioista. Hollolan matkailutoimija - tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu pian. 

Aika: Keskiviikko 29.3. klo 17-19

Paikka: Messilän Markkinaravintola

Ilmoittaudu tilaisuuteen 

Tilaisuuden ohjelmassa ajankohtaisia asioita

Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkosen tervehdyksen jälkeen Lahden seutu - Lahti Region Oy:n toimitusjohtaja Raija Forsman sekä seudullisen matkailuyhtiön edustajat alustavat tilaisuuden kertomalla ajankohtaiset kuulumiset kotimaan ja kansainvälisiltä matkailumarkkinoilta. Alustuksessa kuullaan myös kevään ja kesän myynninedistämistoimenpiteistä.

IRONMAN 70.3 -kilpailun kisajohtaja Tiina Boman kertoo IRONMAN 70.3 kisoista, joista erityisesti MM-kisat näkyvät elokuun viimeisellä viikolla merkittävästi Hollolassa.

Matkailuvuosi 2023 on käynnissä ja odotukset Lahden seudun matkailussa korkealla. Myönteisiä asioita on runsaasti ilmassa Lahden seudun matkailussa. Järvi-Suomi ja Salpausselkä kiinnostavat, Päijänteen tunnettuus ja vetovoima ovat kasvaneet ja vastuullisen matkailun merkitys korostuu entisestään.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Hollolan kunnan, Hollolan Yrittäjät ry:n sekä Lahden seutu – Lahti Region Oy:n ja Salpausselkä Geoparkin kanssa.

Tervetuloa!

Raija Forsman                                
toimitusjohtaja      
Visit Lahti

Päivi Rahkonen
kunnanjohtaja
Hollolan kunta                                
 
Niina Kettunen
puheenjohtaja
Hollolan Yrittäjät

Julkaistu: 16.03.2023 14.40