Kysely Hollolan kunnan elinvoiman ja hyvinvoinnin edistämiseksi!

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Kunnat ovat alueuudistuksen vuoksi uudenlaisien haasteiden edessä. Kunnilta vaaditaan uudenlaista otetta kunnan elinvoiman ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Hollolan kunta on palkannut vuoden 2017 alusta hyvinvointikoordinaattorin, jonka tehtäviin kuuluu mm. huolehtia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä kunnassa. Voit olla osaltasi vaikuttamassa Hollolan kunnan terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyöhön. Kyselyyn vastaaminen kestää vain muutaman minuutin ajan ja siihen pääset vastaamaan

tästä.

Vastausaikaa on 23.1.2017 asti.

Kyselyyn voit vastata myös HollolaNyt mobiilisovelluksen kautta. HollolaNyt on Hollolan kunnan uusi mobiilisovellus, jonka avulla hollolalaiset ja Hollolan kunta kehittävät yhteisiä asioita. HollolaNyt sovelluksen avulla pääset antamaan mielipiteesi Hollolan kunnan palveluista ja niiden parantamisesta. HollolaNytin kautta saat myös hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa kunnan asioista.

Tarkemmat tiedot ja latausohjeet löytyvät tästä.

Hollolan kunta pyrkii jatkossa hyödyntämään entistä enemmän HollolaNyt mobiilisovellusta yhteisten asioiden vaikuttamisvälineenä, joten sovellus kannattaa ehdottomasti käydä lataamassa omaan puhelimeen. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa
Hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen
puh. 044 780 1230
e-mail. etunimi.sukunimi(a)hollola.fi

Julkaistu: 05.01.2017 12.03