Lahden eteläinen kehätie edistyy, viikolla 26 joitakin liikenteeseen vaikuttavia liikennejärjestelyitä

Kategoria: Kadut ja tiet
Takaisin

Lahden eteläinen kehätie

Tilannekatsaus
 Valtatien 12 varrella meluesteen viimeistelytyöt jatkuvat vielä, mutta Tielinjan louhinnat Patiokallion leikkauksessa on saatu valmiiksi. Tielinjalta on louhittu n.150 metrin matkalta kalliota, leikkaus on korkeimmalta kohdaltaan n. 30 metriä. Nostavantien ylittävällä Luhdanjoen sillalla raudoitustyöt ovat alkaneet. Okeroisten risteyssillalla telinetyöt jatkuvat. Valaistus-, telematiikka- ja maanrakennustyöt ovat käynnissä koko hankealueella

Viikon 26 työt ja liikennejärjestelyt

Soramäen kiertoliittymän ja Hollolan Matkakeitaan välisellä tieosuudella etelänpuoleinen ajorata on suljettu ja tämän seurauksena käytössä on yksi ajokaista molempiin suuntiin. Soramäen kiertoliittymässä Tampereen suuntaan on alennettu nopeusrajoitus 50km/h, sekä kaistajärjestelyjä. Töistä johtuen saattaa olla lyhytkestoisia liikenteenpysäytyksiä.

Kiertotiejärjestelyjä on Soramäessä ja Okeroisissa. Soramäen risteyssillalla. Porvoonjoen sillalla ja Ala-Okeroisten sillalla ovat käynnissä kansien pintarakennetyöt. Okeroisten risteyssillalla on käynnissä kannen telinetyöt. Valaistus-, telematiikka- ja maanrakennustyöt ovat käynnissä koko hankealueella.

Julkaistu: 25.06.2019 09.25