Lahden seudun Ympäristöviikko kutsuu koululaisia julistekilpailuun

Kategoria: Opetus
Takaisin

Seudulliselle Ympäristöviikolle etsitään jälleen julistetta perinteisellä kilpailulla, johon kutsutaan Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden ja Sysmän ala- ja yläkoulut sekä lukiot.

Ympäristöviikon ja julistekilpailun teemana on tänä vuonna Kestävä liikkuminen – Muuta maailmaa liikkumalla. Kilpailuaikaa on 7.5.2018 asti. Ohjeet osallistumiseen löydät ymparistoviikko.fi –sivuilta.

Asiantuntijaraati valitsee julisteeksi painettavan voittajatyön. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin oman koulun kevätjuhlassa. Kaikista kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttely ymparistoviikko.fi -sivuille sekä syksyllä Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoihin tai vastaaviin julkisiin paikkoihin.

Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa!

Seudulliseen Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän, tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

22. Lahden seudun Ympäristöviikkoa vietetään 17.-23.9.2018.

Lisätietoa:
Lahden seudun Ympäristöviikko
Sari Knuuti
p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Julkaistu: 29.03.2018 09.01