Lahden Talot rakennuttaa vuokrakerrostalon Keskuskatu 6:een

Kategoria:
Takaisin

Havainnekuva Keskuskatu 6

Lahden Taloista yhä vahvemmin seudullinen toimija

Lahden Talojen rooli seudullisena toimijana vahvistuu, kun yhtiö rakennuttaa vuokrakerrostalon Hollolan Salpakankaalle. Kerrostalo nousee Keskuskatu 6:een lähelle Hollolan kunnanvirastoa, ABC-liikenneasemaa ja tulevaa kauppakeskusta.

8-kerroksiseen taloon tulee yhteensä 58 parvekkeellista yksiötä, kaksiota ja kolmiota. Talon kattokerrokseen rakennetaan iso saunaosasto, katutasoon kaksi liiketilaa ja pieni kuntosali asukkaille. Talo rakennetaan Lahden Talojen laatukriteereiden mukaisesti energiatehokkaaksi. Energiatehokkuutta tukevat muun muassa katolle asennettavat aurinkopaneelit.

Uudiskohteesta tulee vapaarahoitteinen ja korkeatasoinen. Asunnot varustetaan muun muassa astianpesukonein ja induktioliesin. Palvelujen läheisyyden johdosta talon sijainti on ihanteellinen esimerkiksi senioreille.

Nyt rakennettava vuokrakerrostalo on Lahden Talojen toinen kohde Hollolassa. Vuonna 2013 Salpakankaalle valmistui yhtiön rakennuttama vanhusten palvelukoti Onnenkoto.

– Lahden Talot on pitkään tehnyt tuloaan Hollolaan. Yhtiölle on mieluisaa aloittaa vuokra-asuntojen tarjoaminen Hollolassa uudella kiinteistöllä. Uskomme, että asunnoille on kysyntää ja yhteistyö Hollolan kunnan kanssa kehittyy edelleen, sanoo Lahden Talojen toimitusjohtaja Juhani Jokelainen.

Keskuskatu 6:n rakentaminen alkaa alustavan aikataulun mukaan elo-syyskuussa, ja talo valmistuu elokuussa 2017.

Uudiskohteen rakentaa Salpausselän Rakentajat oy.

Lisätietoja:    

Toimitusjohtaja Juhani Jokelainen, Lahden Talot, puh. 0500 490 653

Julkaistu: 24.05.2016 14.33