Laskentapäällikön työsuhde

Kategoria:
Takaisin

Hollolan kunta hakee vakituiseen työsuhteeseen laskentapäällikköä.

Tehtävä sijoittuu konsernipalveluiden palvelualueelle talouspalveluihin.

Talouspalvelut hallinnoi Provincia Oy:ltä hankittavia kirjanpidon palveluita ja huolehtii kunnan taloudenohjauksesta, -suunnittelusta ja seurannasta sekä rahoituksesta, maksuvalmiudesta ja osaltaan myös konserniohjauksesta ja -valvonnasta.

Laskentapäällikön tehtäviin kuuluvat taloudenohjaukseen, suunnitteluun ja seurantaan liittyvät tehtävät mm. talousarvion ja käyttösuunnitelman laadinta, toteutumaseuranta ja raportointi.
Laskentapäällikkö tukee ja kehittää toiminnallaan taloushallinnon prosesseja, toimii laskenta-asiantuntijana, koordinoi osaltaan talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaa, hoitaa controller-toimintaa yhteistyössä talousjohtajan ja palvelualueiden kanssa sekä kehittää sisäistä laskentaa.

Tehtävä edellyttää 

-     soveltuvaa korkeakoulututkintoa

-     kokemusta kirjanpidon ja/tai talouden asiantuntijatehtävistä 

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä projektien johtamistaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsotaan kunnallishallinnon tuntemus ja työkokemus vastaavista tehtävistä kunta-alalla. Lisäksi arvostetaan erityisesti kunnallistalouden, julkisyhteisöjen laskentatoimen tai vastaavia opintoja. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. 

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi. 30.1.2018 klo 14 mennessä. 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa talousjohtaja Hanna Hurmola-Remmi, hanna.hurmola-remmi@hollola.fi tai puhelimitse 19.1.2018 klo 9.30-12.30 tai 23.1.2018 klo 12.00-16.00. 

24 000 asukkaan Hollola sijaitsee Etelä-Suomessa, Lahden talousalueella. Hollola tunnetaan ainutlaatuisesta maastostaan, historiallisena kylien pitäjänä. Hollola kehittää kuntakeskusta aktiivisemmin kuin vuosikymmeniin. Lisää tietoa Hollolasta osoitteessa www.hollola.fi

 

Julkaistu: 17.01.2018 09.21