Lasten Finlandia huipentaa Finlandia-hiihdon talven torstaina 7. maaliskuuta

Kategoria: Muut uutiset Liikunta
Takaisin

Lasten finladia

Lasten Finlandia huipentaa Finlandia-hiihdon talven torstaina 7. maaliskuuta

Finlandia-hiihto kannustaa tänäkin vuonna Lahden alueen koululaisia ladulle nauttimaan hiihdosta. Lasten Finlandia tuo jo viidennen kerran Lahden, Nastolan ja Hollolan 1. –4. luokkalaisia viettämään mukavaa hiihtopäivää kouluporukassa. Tällä kertaa tapahtumaan on ilmoittautunut noin 1500 lasta.

– Tänä vuonna olemme saaneet kamppailuareenan käyttöön, joten saamme ohjattua luokkakokonaisuudet paremmin reitille. Viime vuoteen verrattuna ykkös- ja kakkosluokkalaisten reitti hiihdetään pikkuisen pidempänä lenkkinä. Joka vuosi yritämme pikkuisen petrata edellisestä vuodesta, Kari Koskinen kertoo.

Lasten Finlandian toteuttamisessa isossa roolissa on yhteistyö Vierumäen urheiluopiston kanssa. Vierumäeltä tapahtuman järjestämiseen osallistuu 40–50 liikunnanohjaajaopiskelijaa. Se ilahduttaa Koskista, kuten myös yleinen hiihtoinnostus.

– Hienoa on myös, että saimme tänä vuonna Lahdessa ensilumenladun auki jo marraskuussa, ja mahdollisuudet harrastaa hiihtoa ovat olleet todella hyvät, Koskinen sanoi.

Lisätietoja:

Kari Koskinen, 0400 491164

https://www.finlandiahiihto.fi/Lasten-Finlandia

Julkaistu: 05.03.2019 11.30