Lastenkulttuurikeskus Efektin avoin tarjouspyyntö

Kategoria: Nuoriso
Takaisin

Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytää kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia työpajoista, esityksistä, taiteilijakäynneistä ja muista kulttuurivierailuista päijäthämäläisiin kouluihin ja päiväkoteihin. Kulttuurivierailut toteutetaan syyslukukaudella 2016.

Efekti pyrkii toiminnallaan edistämään luovien taitojen harjoittamista sekä varmistamaan lasten säännölliset kokemukset ja elämykset taiteesta ja kulttuurista. Kulttuurivierailujen tarkoitus on tukea koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta. Vuonna 2015 Efekti osti taiteen alan osaajilta 17 erilaista kulttuurivierailua. Vierailukokonaisuuksia toteutettiin yhteensä 140 ja niihin osallistui noin 10 000 lasta.

Tarjouksessa pyydämme huomioimaan päiväkodin ja koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. Kulttuurivierailujen tulee olla lähtökohdiltaan ja tavoitteiltaan opetussuunnitelman mukaisia. Vierailun keston ja sisällön tulee soveltua kohderyhmälle. Pyrimme 5–20 vierailukokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta.

Tarjoukset tulee jättää 16.3.–3.4.2016 sähköisellä lomakkeella. Jos tarjoat useampaa kokonaisuutta, täytä jokaisesta oma lomake. Lastenkulttuurikeskus Efektiä koordinoiva Lahden kaupungin Liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut käsittelee kaikki tarjoukset ja on yhteydessä tarjouksen lähettäneisiin. Valinnat tekee Efektin ohjausryhmä.

Huomioithan, että tilaamme vierailukokonaisuuksia pääasiallisesti laskutuskelpoisilta toimijoilta. Erikseen neuvoteltaessa korvaus voidaan maksaa myös palkkiona.

Linkki sähköiseen tarjoukseen

Lisätietoja:

Vuokko Kortelainen Kulttuurituottaja vuokko.kortelainen@lahti.fi p. 050 383 6551

Matti Karhos Kulttuuriasiainpäällikkö matti.karhos@lahti.fi 050 387 8792

Tutustu Efektin toimintaan osoitteessa www.phlastenkulttuuri.fi

Julkaistu: 30.03.2016 11.43