Lieväoireisille hengitystieinfektiopotilaille avautuu oma vastaanotto

Takaisin

Hyvinvointiyhtymä avaa maanantaina Lahden kaupunginsairaalaan lieväoireisille hengitystieinfektiopotilaille vastaanoton koronavirustartuntaepäilyissä.

Vastaanotto palvelee Lahden kaupunginsairaalan ensimmäisessä kerroksessa Päijät-Hämeen alueelta tulevia potilaita Heinolaa ja Sysmää lukuun ottamatta. Vastaanotolle ei tule hakeutua oma-aloitteisesti, vaan vastaanotolle pääsee vain ajanvarauksella soittamalla Päivystysavun numeroon 116117.

Vastaanotto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15.

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta muuttaa kaupunginsairaalaan

Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta Polku siirtyy Lahden kaupunginsairaalan pääaulan palvelupisteeseen osoitteeseen Harjukatu 48, 1.krs ja palvelee edelleen arkisin klo 9­­­–15.

Polkuun voi tulla käymään tai palveluun voi ottaa puhelimitse yhteyttä numeron 03 819 4850 kautta. Käytössä on takaisinsoittopalvelu.

Ohjausta ja neuvontaa on tarjolla arkisin klo 9–15 myös chat-palvelussa osoitteessa phhyky.fi/perhe-ja-sosiaalipalvelut. Samasta osoitteesta löytyy Kysy neuvoa -lomake, jolla asiakkaat voivat ottaa sähköisesti yhteyttä aukioloaikojen ulkopuolella.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja Päijät-Hämeessä. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.phhyky.fi

Julkaistu: 28.08.2020 10.39