Lomatoiminta

Vapaa-aikapalvelut järjestää koulujen loma-ajoilla monenlaista toimintaa lapsille, nuorille ja perheille.

Hollolan vapaa-aikapalvelut järjestää päiväleiritoimintaa 1-6 -luokkalaisille talvilomaviikolla maanantaista perjantaihin 1.-5.3.2021 Salpakankaan, Kalliolan ja Hämeenkosken kouluilla. Ohjelma leireillä vaihtelee leiripaikkojen ja ohjaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tarjolla on monipuolista toimintaa ulkona ja sisällä!

Leirillä tarjotaan lounas ja välipala sekä osallistujat ovat kunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Päivittäinen leiriaika on klo 8-15.00. Ohjattu tekeminen sijoittuu klo 10-14.00 välille. Leiripäivän alussa ja lopussa vapaampaa ja rauhallista oleilua, mikä mahdollistaa leiriläisten joustavat tulo- ja lähtöajat.

Koululaisten päiväleirit on tarkoitettu hollolalaisille 1-6 -luokkalaisille lapsille (2008-2013 syntyneille).

Ilmoittautuminen on vallitsevan koronatilanteen takia alustava ja leirit voidaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla. Päiväleiritoimintaa järjestettäessä noudatetaan alueen voimassa olevia koronasuosituksia ja rajoituksia.

Leirimaksu on 25 euroa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sivun oikeassa laidassa olevasta ilmoittautumislinkistä 22.1-7.2.2021 välisenä aikana.

Mikäli päiväleireille ilmoittautuneita on enemmän kuin leiripaikkoja, on etusija nuorimmilla. Tieto leirin järjestämisestä sekä saadusta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikolla 7 (15.-19.2.).  Lisäksi lähetetään infokirje ennen toiminnan alkua. Minimiosallistujamäärä eri leireille on 10 lasta.

Lisätietoja sekä ilmoittautumisajan jälkeen vapaita leiripaikkoja voi kysellä yhteystiedoissa olevalta henkilöltä.