Lomatoiminta

Vapaa-aikapalvelut järjestää koulujen loma-ajoilla monenlaista toimintaa lapsille, nuorille ja perheille.

Loma-aikoina järjestetään mm. päivä- ja yöleirejä, liikuntakerhoja, uimakouluja, erilaisia tapahtumia sekä teemallista toimintaa.

Palvelut on tarkoitettu hollolalaisille. Osa toiminnoista voi olla kohdennettu tietylle ikäryhmälle.

 

Päiväleiritoimintaa 1-6-luokkalaisille talvilomaviikolla 24.-28.2.2020

Hämeenkosken, Kalliolan ja Salpakankaan kouluilla

Ohjelma leireillä vaihtelee leiripaikkojen ja ohjaajien vahvuuksia hyödyntäen, tarjolla monipuolista toimintaa ulkona ja sisällä! Mahdollinen seurayhteistyö tuo oman lisänsä leiriohjelmaan.

Leirillä tarjotaan lämmin ruoka, välipala sekä osallistujat ovat kunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Leirimaksu 25€.

Päivittäinen kokonaisleiriaika on klo 8-15.00. Toiminnallinen, ohjattu tekeminen sijoittuu klo 10-14.00 välille. Leiripäivän alussa ja lopussa vapaampaa, rauhallista oleilua, joka mahdollistaa joustavat tulo- ja lähtöajat.

Ilmoittautuminen alla olevasta ilmoittautumislinkistä 5.-13.2.2020. (ilmoittautuminen alkaa klo 16.00!)

Mikäli päiväleireille ilmoittautuneita on enemmän kuin leiripaikkoja, on etusija nuorimmilla. Tieto saadusta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikolla 8* sekä lisäksi lähetetään infokirje ennen toiminnan alkua. Minimiosallistujamäärä eri leireille on 10 lasta, max 30.

*Jos et saa ilmoittautumisvahvistusviestiä 19.2. mennessä, ole yhteydessä, yhteystiedot alla! Huom. sähköpostisi asetuksista riippuen posti on voinut mennä suoraan roskapostilaatikkoon. 

Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa osallistumismaksun maksamiseen mm. ennakkoon tilattujen ruokakustannusten vuoksi. Osallistumismaksu laskutetaan leirin jälkeen.

Leiri-ilmoittautumiseen tästä!

Lisätietoja sekä ilmoittautumisajan jälkeen vapaita leiripaikkoja voi kysellä yhteystiedoissa olevalta henkilöltä.