Lomatoiminta

Vapaa-aikapalvelut järjestää koulujen loma-ajoilla monenlaista toimintaa lapsille, nuorille ja perheille.

Ilmoittautuminen syyslomaviikon leireille on päättynyt!

Tekemisen riemua & liikkumisen iloa = Päiväleiritoimintaa 1-6-luokkalaisille syyslomaviikolla (23.-27.10.2017) Hämeenkoskella - Kalliolassa - Salpakankaalla

Ohjelma leireillä vaihtelee leiripaikkojen ja ohjaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tarjolla monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona: pelailua, lajikokeiluja, askartelua, pientä kokkailua jne.

Leirillä tarjotaan lämmin ruoka sekä osallistujat ovat kunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Leirimaksu 20 euroa.

Päivittäinen kokonaisleiriaika on klo 8-15.00. Toiminnallinen, ohjattu tekeminen sijoittuu klo 10-14.00 välillä. Leiripäivän alussa ja lopussa vapaata, rauhallista oleilua, joka mahdollistaa joustavat tulo- ja lähtöajat.  

Leiripaikkoja eri leireille on 20-40:lle. Leiripaikan saanti vahvistetaan sähköpostitse viimeistään heti ilmoittautumisajan päätyttyä. 1-3-luokkalaiset ovat etusijalla. Leiripaikoista tulee täyttyä 50%/paikka, jotta leiri järjestetään. 

*Sitovat ilmoittautumiset sähköisesti. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 4.10.2017 saakka. (*Leiriruoka sekä ohjaajaresurssi mitoitetaan ilmoittautumisien perusteella ja siksi sitouttaa leirimaksun maksamiseen.)

Leirit järjestetään:
Salpakankaan koululla (Koulurinteentie 9C)
Kalliolan koululla (Rajaharjuntie 23)
Hämeenkosken koululla (Huhdintie 7)

Lisätietoja nuoriso-ohjaajalta tai Wilman kautta

Toiminnan järjestämisen mahdollistaa osaltaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä avustus paikalliseen harrastus- ja päiväleiritoimintaan.