Maakuntatilaisuudet Päijät-Hämeen sote-palveluista

Kategoria:
Takaisin

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä aloittaa palveluverkon kartoittamisen yhteistyössä kuntien kanssa. Asukkaiden kuulemiseksi järjestetään avoin kuntatilaisuuksien sarja, joka käynnistyy tiistaina 23.5. Orimattilasta.

Tilaisuuksien tarkoituksena on selvittää kuntalaisten näkemyksiä tulevaisuuden hyvinvointiasemista ja palveluverkosta. Tapahtumissa on paikalla Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän johtoa: terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialajohtaja Kati Myllymäki, ikääntyneiden palvelujen ja kuntoutuksen toimialajohtaja Ismo Rautiainen sekä  perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialajohtaja Mika Forsberg.

Seuraavien kuntatilaisuuksien ajat ja paikat
Tiistaina 23.5. klo 17–19 Orimattila, Orimattilan valtuustosali, maakunnan eteläisten kuntien asukkaille
Maanantaina 29.5. klo 17–19 Vääksy, Aurinkovuoren koulu, Asikkalantie 12, Vääksy, maakunnan pohjoisten kuntien asukkaille
Tiistaina 6.6. klo 17–19 Lahti, Fellmannian auditorio, maakunnan keskiosan kuntien asukkaille
Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan Päijät-Hämeen sote-palveluihin!

Kysely kartoittaa jo kuntalaisten tuntoja
Kuntalaiskeskustelua tukee yhtymän verkkosivuilla avoinna oleva kysely, jossa voi kertoa näkemyksiään tulevaisuuden sote-palveluista. Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeilla, joita on toimitettu sosiaali- ja terveysasemille. Vastausaikaa kyselyssä on 26. toukokuuta saakka.

Linkki kyselyyn

Lisätietoja:

Kati Myllymäki
Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen johtaja
p. 044 719 5555

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phhyky.fi

Julkaistu: 22.05.2017 13.24