Mainio Minä = Lapsen varhaiskasvatussuunnitelma

Kategoria:
Takaisin

Pyhäniemen päiväkodissa on joulukuun aikana oltu ahkeria. Lasten vahvuudet ja mielenkiinnonkohteet huomioiden on toteutettu mainioita ja mielenkiintoisia projekteja.

Pyhäniemen päiväkoti

Hyvin tehty työ vaatii perusteellisen suunnitelman. Vaahteramäen ryhmästä löytyi monta innokasta visualistia piparkakkutalon suunnitteluun. Suunnitelmasta edettiin toteutukseen ja toteutuksesta arviointiin. Nam...

 

Suomi100- juhlavuoden kunniaksi pientenryhmissä valmistuivat omat design-korut kunkin lapsen ikä- ja taitotaso huomioiden.

 

Lasten aloitteista muodostui joulukalenterimme Mehi-oravasta ja Hipsu-hiirestä.

Arvoitukseksi jää mitä ystävämme keksivät vuodelle 2018!

"Lapsen varhaiskasvatussuunnitelman (lapsen vasu) avulla asetetaan yhteisiä tavoitteita ja sovitaan siitä, miten kunkin lapsen yksilöllistä kehitystä, oppimista ja hyvinvointia edistetään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti varhaiskasvatuksessa. Lapselle annetaan tukea hyvinvointiin, oppimiseen ja kasvuun yksilöllisesti omista tarpeistaan, vahvuuksistaan ja lähtökohdistaan. Lapsen vasu on pedagoginen suunnitelma ja osa varhaiskasvatuksen pedagogista dokumentointia. Tarvittaessa se toimii myös kehityksen ja oppimisen tuen suunnittelun välineenä."

Julkaistu: 31.12.2017 12.00