Matkailu Hollolassa

Maatiainen ry on valinnut Hollolan keskiaikaisen kirkon ja sen ympäristön vuoden 2016 perinnemaisemaksi.

Lumilajit, golf, kulttuurihistoriallisesti arvokkaat kartanomaisema ja värikkäät tapahtumat houkuttelevat matkailijoita.

Hollola on kulttuuriperinnöltään ainutlaatuista seutua. Vanhassa kirkonkylässä voi käydä tutustumassa Pyhän Mairan kirkkoon, kotiseutumuseoon ja Vanhaan Kunnantupaan. Lahdesta Hollolaan kulkeva Kulttuuritie johdattaa vierailijan Messilään, Pyhäniemen kartanoon, Pirunpesään ja Kutajärven lintutornille.

Messilä on Hollolan maankuulu laskettelu- ja hiihtokeskus. Kesäisin Messilässä pelataan golfia. Messilässä toimii myös viihtyisä camping-alue, joka on suosittu varsinkin karavaanareiden keskuudessa.

Hollolan tunnettuja tapahtumia ovat muun muassa kansainväliset kansantanssifestivaalit ja keskiaikaiset markkinat. Pyhäniemen kartanossa järjestetään vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi mielenkiintoisia taidetapahtumia.

Tutustu palveluihin, nähtävyyksiin ja muihin matkakohteisiin osoitteessa. www.visithollola.fi. Ota tarvittaessa yhteyttä palveluntuottajaan.

Visit Hollola -nettisivuilta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Hollolassa.