Mobiilimaksaminen

Hollolan kunnassa on käytössä mobiilimaksamisen mahdollistava Ceepos Mobiilimaksu sovellus, jolla voidaan ostaa palveluita ja tuotteita mobiilisovellukseen ladattavan saldon avulla kunnan eri toimipaikoissa.

Sovellus tulee ensimmäisenä käyttöön Heinsuon ja Salpakankaan kouluille, jossa oppilaat voivat ostaa välipalatuotteita mobiilisovelluksen avulla.

Sovelluksen käyttöä on tarkoitus laajentaa vuoden aikana myös muihin kunnan toimipaikkoihin ja niissä myytäviin tuotteisiin ja palveluihin.

Saldoa asiakkaan mobiilitilille voidaan ladata kirjastokahvilassa ja myöhemmin loppuvuodesta 2020 tulevan päivityksen myötä myös asiakkaan verkkopankissa.

Mobiilimaksusovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille ja se on siten ladattavissa Google Play Storesta ja Apple Storesta. Sovelluksen käyttö vaatii rekisteröitymisen aktiivisella sähköpostiosoitteella.  Sovellukseen ladattavat saldot ovat palveluntarjoajakohtaisia, mutta ladattavia saldoja voi käyttää palveluntarjoajan eri käyttöpaikoissa.

Tutustu mobiilimaksamisen käyttöehtoihin etukäteen. Ohje ja käyttöehdot sovelluksen käyttöönottoon löytyy sivun oikealta puolelta linkeistä.

Yhteystiedot:


talouspäällikkö
044 780 1236