#montaluontoa #omanlainen #hirveenihana

Tänään se on julkistettu; Hollolan brändityön lopputulos ! 

Brändikäsikirja hyväksyttiin eilen kunnanhallituksessa. Siihen sisältyy uusi logo, värimaailma, ydinviestit ja puhetyyli. Se on kaikkea viestintää ohjaava käsikirja, yhteinen tapa näkyä ja rakentaa kokonaisuutta; onnistuessaan se on erottautumistekijä-positiivisen tunteen jalanjälki.

Kuntabrändi on rakennettu kunnan vetovoimatekijöistä, kunnan ominaisuuksista ja kuntalaisten kokemuksista. Se on syntynyt ennen kaikkea kuntalaisten rakentamana, jotta se olisi aito ja totuudenmukainen.

Minkälaista tarinaa brändi kertoo meistä ?

Kuntalaisten tarinoissa korostuivat luonto, rauha ja rakkaus. Turvallisuus, kotoisuus, juurevuus, yhteisöllisyys ja aktiivisuus.

Monta luontoa -johtoajatus perustuu aitouteen ja välittömyyteen.  

Hollolalla on monta luontoa. Metsät, järvet, pellot ja kylät. Kivikirkko, Salpakankaan uudet talot ja Messilän rinteet. On myös monenlaisia ihmisiä. Omanlaisia, mutta onnellisia. Täällä saat olla sellainen kuin haluat.

Hollolalla on monta luontoa. Hollola on iso ja hiukan omapäinen, mutta aina vakaa ja turvallinen. Perinteistä ammentava, mutta kuitenkin uusista asioista innostuva.Työssä Hollola on yritteliäs, verkostoituva ja avulias. Parasta on kuitenkin yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Värimme ovat: keltainen (viljapelto, lämpö, ilo), musta (kivijalka, vakaus, selkeys), rubiinin punainen (rakkaus, uudistus, aktiivisuus) ja vihreä (luonto, elinvoima, raikkaus).

Hollola on aito, ja siksi Hollolaa on helppo rakastaa <3

Tänne olet tervetullut, sillä Hollolalla on monta luontoa, Sinun on niistä yksi !

Tule jatkamaan tarinaamme; kerro mikä on Sinun luontosi  #montaluontoa #omanlainen

Hollolassa 17. joulukuuta 2019

 

Päivi Rahkonen

Kunnanjohtaja

Julkaistu: 17.12.2019 14.07