Muuta maailmaa liikkumalla - ja kerro siitä!

Kategoria:
Takaisin

Lahden seudun Ympäristöviikko kannustaa liikkumaan kestävästi myös yleisökilpailun muodossa. Termi on laaja, eikä suinkaan sulje pois autoilua kokonaan. Kyse voi olla myös energiatehokkuudesta, kalustovalinnoista ja logistisesta suunnittelusta. Ennen kaikkea kyse on muutoksesta liikkujan asenteissa ja käyttäytymisessä. Jos sellaista siis tarvitaan!

Miten sinä liikut kestävästi? Onko kulkupelisi pyörä, rullaluistimet, skeittilauta tai julkiset kulkuneuvot? Luotatko apostolinkyytiin vai harrastatteko porukassa kimppakyytejä?

Ympäristöviikko palkitsee liikkujia, joten ota itsestäsi ja liikkumistavastasi kuva. Osallistut kilpailuun lähettämällä kuvan 16.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen ymparisto@lahti.fi tai julkaisemalla sen julkisena sosiaalisessa mediassa hashtagein #ympäristöviikko #kestäväliikkuminen.

Osallistujien kesken arvotaan kaksi 50 euron rahapalkintoa! Voittajat palkitaan Lanunaukion Ympäristökylässä 22.9.

22. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 17.-23.9.2018 Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa ja Sysmässä teemalla Kestävä liikkuminen - Muuta maailmaa liikkumalla. Tule mukaan osallistumalla tapahtumiin tai järjestämällä sellainen itse. Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa!

Lisätietoa seudullisesta Ympäristöviikosta
Lahden kaupunki, ympäristökehitys
Sari Knuuti
p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi
www.ymparistoviikko.fi

Julkaistu: 24.08.2018 14.10