Myönnettyjen kesätyöseteleiden määrä tuplaantui

Takaisin

Hollolan kunta jakoi ennätykselliset 162 kesätyöseteliä poikkeuksellisesta keväästä huolimatta.


Kunnan kesätyöseteleiden haku päättyi 18.6.2020 ja haettujen kesätyöseteleiden noutaminen päättyi torstaina 2.7.2020.


Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta kesätyöseteleitä myönnettiin Hollolassa ennätysmäärä aiempiin vuosiin nähden. Seteleitä myönnettiin yhteensä huikeat 162 kappaletta. Seteleitä on ollut jaossa myös aiempiin vuosiin nähden enemmän.


15-17 -vuotiaille tarkoitetuista yleisessä jaossa olleista kesätyöseteleistä, kaikki 70 seteliä saatiin jaettua.


Tämän lisäksi kunta varasi nimeä vastaan kesätyösetelin jokaiselle hollolalaiselle 9.luokkalaiselle. Hollolan kunnan lomautusten ja kesätyörekrytoinnin keskeyttämisen johdosta, kunta päätti varata kesätyösetelin myös jokaiselle kunnalle kesätöihin hakeneelle hollolalaiselle kesätyöllistymisen tukemiseksi, näitä seteleitä hyödynnettiin 49 kappaletta.


Kesätyöpaikkoja myös 4H-yhdistyksen kautta


Jaossa olleiden kesätyöseteleiden lisäksi kunta on tehnyt tiivistä ja menestyksellistä yhteistyöstä Hollolan 4H-yhdistyksen kanssa nuorten kesätyöllistämisen lisäämiseksi ja paikallisten yhdistysten tukemiseksi.


4H:n kautta on löytynyt kesätyöpaikka yhteensä 43 hollolalaiselle nuorelle kunnan kesätyöseteliä hyödyntäen. Edellytyksenä on ollut, että nuori on oikeutettu kunnan kesätyöseteliin.


Kaikkiaan kunnan kesätyöseteleillä on tuettu 162 nuoren työllistymistä, joka on henkilömäärällisesti huikea luku. Lopullinen käytettyjen kesätyöseteleiden määrä nähdään syksyllä, kun työnantajat ovat hakeneet kesätyöseteleiden tilitystä.


Lisätietoja:


Anne Tapaila
työllisyysvastaava
puh. 044 780 1118
anne.tapaila@hollola.fi
www.hollola.fi

Julkaistu: 07.07.2020 13.53