Nuorisotyön ajankohtaistaKesällä päivä- ja yöleirejä, liikuntakerhoja ja uimakouluja

Ilmoittautumiset kesän toimintoihin 17.4.2017 mennessä.

Lisätietoja tästä!

.

Talvilomaviikolla (27.2.-3.3.2017) päiväleiritoimintaa 1-6-luokkalaisille

Hämeenkoskella, Paimelassa, Salpakankaalla. Leirimaksu 20€. Ohjelmassa monelaista mukavaa tekemistä ja päivän aikana tarjotaan lämmin ruoka. Uutuutena LIIKU-leiri!

Lisätietoja tästä!

.

Mahdollisuus maksulliseen välipalaan 9.1.2017 alkaen salpakankaan koululla

Hollolan vapaa-aikapalvelut aloittavat välipalatarjoilukokeilun ja mahdollistavat jatkossa välipalailun joka koulupäivä. 
 
Lasten ja nuorten ei tarvitse kantaa rahaa kouluun välipalaa varten, vaan tarjoilu järjestetään ennakkoon ostettuja välipalalippuja vastaan. Lippuja voi hankkia 10 kpl nipuissa Kirjastokahvilasta 3.1.2017 alkaen.

10 kpl sämpylä/voileipälippuja maksaa 10€

10 kpl Mehu tai hedelmä lippuja maksaa 5€
 
Välipala on tarjolla Salpakankaan koululla klo 13. ja 14. välitunneilla ruokalan vieressä olevassa kabinetissa. Muille koululaisille mahdollisuus välipalaan tarjotaan kirjastokahvilassa välipalalippuja vastaan Kirjastokahvilan aukioloaikojen puitteissa.


.

Uusi etsivä nuorisotyöntekijä

Piia Tiensivun siirtyessä toisiin tehtäviin hyppäsi hänen saappaisiinsa Katja Lasila. Katjan tavoittaa puhelimitse, s-postilla, FB, whatsapp...ja toisinaan+sovitusti kasvotusten Mestassa, kirjastokahvilassa jne. : ) yhteystiedot ->www.hollola.fi/nuorisotyon-yhteystiedot

.

Kysy. Se kannattaa.

Tällä viikolla, 7.-13.11.2016, vietetään valtakunnallista ehkäisevän päihdetyön viikkoa. Teemana on "Kysy. Se kannattaa".

Nuorisotyö kysyy ja vastaaminen kannattaa! Kirjastokahvilassa ja Hämeenkosken tilassa teemallista tietovisailua.

.

NenäOpäivä kirjastokahvilassa pe 4.11.2016

Tehdään hyvää yhdessä maailman lasten hyväksi! Pääkirjaston kahvilassa ja sen edustalla on klo 15.00-19.00 mahdollisuus pelailuun, kisailuun, yhdessäoloon ja herkutteluun. Koko kahvilan tuotto NenäOpäivän hyväksi!

Nenästellään yhdessä hyvän asian puolesta: voita, maalaa tai ota mukaan oma nenäOpäivänenä : )

www.nenapaiva.fi

.

Kysely (Hämeen)kosken tilan aukioloajoista ja siellä tarjottavista palveluista

Kosken Tila avattiin keväällä 2016 Hämeenkosken koululle Koskihallin aulaan. Samaan aikaan Salpakankaalle Hollolan kirjastoon avatiin koko kansan kahvila. Toimintaperiaate molemmissa tiloissa on ollut alun alkaen sama: toiminta- ja oleskelutila kuntalaisille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hollolan vapaa-aikapalvelut haluavat kehittää Kosken Tilaa ja sen toimintaa niin, että se palvelisi kuntalaisia mahdollisimman tehokkaasti. Vastaamalla kyselyyn (31.10.2016 mennessä) varmistat, että sinun mielipiteesi tulee kuulluksi.

Kysely Kosken Tilan aukioloajoista ja siellä tarjottavista palveluista

.

Valtakunnallista nuorisotyön viikkoa vietetään 10.-16.10.2016.

Kolmatta kertaa toteutettavan kampanjan teemana on yhdenvertaisuus.  

Hollolan vapaa-aikapalvelut on perustanut kuluneen vuoden aikana kuntaan 2 koko kansan kahvilaa: Hämeenkosken koululle, koskihallin aulaan sekä Hollolan pääkirjaston yhteyteen Salpakankaalle. Molemmat tilat ovat syrjinnästä vapaita alueita ja avoinna kaikille, yhdenvertaisesti.

Nuorisotyöntekijät toivottavat kaikki viihtymää kahviloihin sekä ottamaan vastaan nuorisotyön viikkoon liittyvän hupparikansan haaste: ”Pukeudu huppariin ja ole #HupparikansanPuolella. Näin näytät, että pidät nuorisotyötä tärkeänä ja arvokkaana. Omaa huppari-selfietä tai porukka melfietä on suositeltavaa jakaa myös somessa. Ollaan yhdessä #Syrjinnästävapaa ja #HupparikansanPuolella, ja tehdään nuorisotyö näkyväksi!”

Lisätietoa teemaviikosta sekä #HupparikansanPuolella ja #Syrjinnästävapaa kamppanjoista Allianssin-sivustolta.

.

Päiväleiritoimintaa 1-4-luokkalaisille syyslomaviikolla (vko 43)

Viisi päivää, 20€, kolmessa paikassa -> lue lisää!

.

Pelivälineitä vuokrattavana

Vapaa-aikapalveluilta löytyy vuokrattavaa välineistöä sumopuvuista ja sählykaukalosta äänentoistoon ja katukoriskoreihin. Välineitä on mahdollista vuokrata seurojen ja yksityisten toimesta. Välineet sijaitsevat uimahallin Nuorisotiloissa joten synttärikemujen järjestäminen on helppoa, varaa tilat ja välineet käyttöösi eikä tarvitse lähteä kauemmaksi järjestämään juhlia.

Tilojen varaus

Pelivälineiden hinnasto

.

Kysely kirjastokahvilan toiminnasta ja kehittämisestä

 Vastaa kyselyyn alla olevan linkin kautta ja vaikuta kirjastokahvilan kehittymiseen ja sisältöön

kysely

.

Hämeenkosken koulun tila on avannut ovensa kesätauon jälkeen (6.9.2016) ja on avoinna kaikenikäisille tiistai-keskiviikko klo 14-20. Tervetuloa

.

Kirjastokahvila Salpakankaalla on avannut ovensa (9.8.2016) kesätauon jälkeen ja on avoinna kaikenikäisille tiistaista - perjantaihin klo 10 - 19.

Nuorisopalvelut

Terveystie 8 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma
09:00 - 17:00
Ti - To
09:00 - 16:00
Pe
09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Minkkinen Marita, nuoriso-ohjaaja
044 780 1307
Saarinen Janne, nuoriso-ohjaaja
044 780 1306