Nuorten palvelupiste Mesta

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Nuorten palvelupiste Mesta on tapaamispaikka hollolalaisille 11-29 -vuotiaille nuorille. Mestan toiminnassa ovat mukana Hollolan kunta, Hollolan seurakunta ja Mestan tuki ry. Mestan tukiyhdistys pitää tiloissa pienimuotoista kahvilatoimintaa.

Mestassa voit tavata kavereita, pelailla erilaisia pelejä biljardista lautapeleihin, osallistua ohjattuun toimintaan tai keskustella nuoriso-ohjaajien kanssa. He kuuntelevat toiveitasi toiminnoista ja auttavat sinua toteuttamaan niitä yhdessä muiden nuorten kanssa. Työntekijät auttavat sinua erilaisissa elämäntilanteissa ja tuen tarpeissa. Voit saada myös yksilöllistä tukea esim. tulevaisuuden suunnitelmiin, opiskeluun tai työhön liittyen. Heidän kanssaan voit puhua ystävyyssuhteista, perheestä, seurustelusta, mielenterveydestä, jaksamisesta, päihteistä yms. mikä mieltäsi askarruttaa.

Mestan avoimet illat ja pienet piirit

Mestan avoimia iltoja varten voit esittää omia toiveita. Mesta illoissa on aina vähintään kaksi työntekijää paikalla, jotka huolehtivat turvallisuudestasi ja viihtyvyydestäsi. Yhdessä voitte suunnitella myös erilaisia teemailtoja. Mestassa kokoontuu myös erilaisia pienryhmiä, jotka ovat suljettuja intensiiviryhmiä. Näiden tarkoitus on vahvistaa ja ohjata sinua elämän polulla eteenpäin.