Ohjattu liikunta

Kunta järjestää aikuisten ryhmäliikuntatunteja.

Tarjolla on monipuolisesti matalankynnyksen ohjattua liikuntaa kunnosta tai taitotasosta riippumatta. Uudistuneesta kalenterista löytyy ikääntyvien vesijumppaa, miesten liikuntaryhmät, ikääntyvien kuntovoimistelua, tanssimix -tunteja, kehonhuoltoa, pilatesta, kuntosali opastusta sekä aloittelijan Starttiryhmä (vaihtuva ohjelma).

Liikuntaryhmien ilmoittautumis linkki on suljettu.

Ryhmien alettua ilmoittautuminen suoraan liikuntaryhmän ohjaajalle. Tarkista ohjatun liikunnan kalenterista montako paikkaa on vapaana.

Vesijumppien peruutuksista ilmoitamme uimahallin ovessa ja Hollolan kotisivuilla.

Hollolan uimahalli ja kuntosali on suljettu torstaina 1.10.2020 koko päivän korjaustöiden takia. Monitoimisali ja judosali käytössä normaalisti.

Ilmoittaudu 2.10.2020 uimahallin monitoimisalissa klo 13-19 pidettävään kuntotestiin 
 Kuntotestiin ilmoittautuminen

Liikuntavinkkejä

Nyt jos koskaan on tärkeää pitää mieli virkeänä näinä haastavina aikoina. Käy katsomassa Hollolan kunnan liikunnanohjaajien koostamat lyhyet treenivideot, joista saat vinkkejä omaehtoiseen liikkumiseen. 

Katso treenivideot Linkeistä: Ohjatun liikunnan kalenteri

  • Ryhmäliikuntatuntien hinta on 20 euroa/kausi tai 2 euroa/kerta. Maksu suoritetaan Hollolan uimahallin kassalle.
  • Hollolan uimahallin kuntosalin opastuksessa ei ole erillistä maksua, ainoastaan uimahallin sisäänpääsymaksu. Samalla maksulla voi mennä uimaan ohjauksen jälkeen.
  • tiiistaina ja torstaina 30 minuuttia avoimet vesijumpat = uimahallimaksu + 12,00 euroa/10 kertaa tai 1,50 euroa/ kerta
  • perjantaina 45 minuuttia vesijumppa = uimahallimaksu + 2 euroa/kerta.