Omaolo.fi-palvelussa voi tehdä sähköisen terveystarkastuksen ja useita eri oirearvioita

Takaisin

Omaolo.fi-palvelussa voi tehdä nyt sähköisen terveystarkastuksen. Terveystarkastus tarjoaa kattavan raportin käyttäjän terveydentilasta ja kertoo miten henkinen hyvinvointi ja elintavat vaikuttavat käyttäjän arvioituun elinikään ja riskiin sairastua. Tarkastuksen tulokset voi tallentaa ja ottaa halutessaan käyttöön Omaolon hyvinvointivalmennuksia. 
 
Omaolon seksitautiepäilyn oirearvio korvaa 31.8. alkaen nykyisen Hyvis.fi-verkkopalvelun Huoli sukupuolitaudista -lomakkeen Lahden, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Padasjoen, Asikkalan, Orimattilan, Myrskylän ja Pukkilan alueella. Nykyinen Huoli sukupuolitaudista -lomake jää edelleen käyttöön Hartolaan, Sysmään ja Heinolaan.
 
Omaolo.fi-palvelussa voi arvioida useaa yksittäistä terveysongelmaa tai tehdä yleisen oirekyselyn, jos omiin oireisiin ei löydy paremmin soveltuvaa oireen arviota. Palvelun löytää hyvinvointiyhtymän verkkosivujen etusivulta. Käyttäjä saa toimintasuosituksen ja hoito-ohjeet vastausten perusteella. 

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja Päijät-Hämeessä. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.phhyky.fi

Julkaistu: 31.08.2020 16.06