Onks tää normaalia? -chat palvelu avautuu 3.6.

Kategoria: Nuoriso
Takaisin

Normaali.fi on uusi chat ja huolitesti nuorille, ja Päijät-Hämeeseen se avautuu hollolalaisten vetovuorolla maanantaina 3.6.

julkkari oppilashuolto chat

Palvelun ideana on tarjota apua niin, että apua tarjotaan jo ennen näkyvää oireilua ja että hallinnan tunne ongelman käsittelyyn säilyy nuorella. Palvelussa nuori voi testata omaa huolta ja saada siihen videoituja näkökulmia. Lisäksi omista huolista on mahdollisuus keskustella chatissa kahden kesken ja nimettömästi päijäthämäläisen nuorten parissa työskentelevän ammattilaisen kanssa.

7-25-vuotialle kohdennettu uusi palvelu on osa seudullista yhteistyötä, ja se toimii kesäkuun ajan arkipäivisin kello 13-15. Elokuusta alkaen vastaajajoukko laajenee monialaiseksi maakunnalliseksi joukoksi.

Palvelun nimi on Onks tää normaalia? ja se löytyy netistä osoitteesta: https://normaali.fi/ph

Palvelun aukiolo


Onks tää normaalia? on auki kesäkuussa 13-15 arkipäivisin. Heinäkuun palvelu on lomalla. Palvelu aukeaa koulun syyslukukaudella 12. elokuuta. Tästä alkaen chatti toimii maanantaina klo 13-15, keskiviikkona klo 16-18 ja perjantaina klo 13-15.  Vastaajina chatissa on oppilashuollon ja nuorisotoimen, poliisin ennaltaehkäisevän Ankkuri-tiimin, ja kouluterveydenhoitajien monialainen joukko.

Julkaistu: 29.05.2019 13.19