Oppilashuollon uudet tuulet: kuraattorit pihalla kesäkuun

Kategoria: Nuoriso
Takaisin

Oppilashuolto avaa myös chattipalvelun 3.6.

nuori

Hollolan kuraattorit kentällä kesäkuun ajan

Koulut päättyvät lauantaina 1.6. ja maanantaista 3.6. alkaen oppilashuolto toteuttaa avointa kesätoimintaa Salpakankaan koulun kentällä arkipäivisin klo 10-12 kesäkuun ajan. Aikuiset ovat paikalla pihapelivälineiden kanssa, ja päivää voi tulla viettämään oppilashuollon aikuisten seuraan silloin kun lapselle tai nuorelle itselle sopii.

Lisätietoja kesäkuun avoimesta kesätoiminnasta antaa koulukuraattori Jouni Aarikka 044 780 1491.

Onks tää normaalii? -chat palvelu avautuu 3.6.

Normaali.fi on uusi chat ja huolitesti nuorille, ja Päijät-Hämeeseen se avautuu hollolalaisten vetovuorolla maanantaina 3.6.

Palvelun ideana on tarjota apua niin, että apua tarjotaan jo ennen näkyvää oireilua ja että hallinnan tunne ongelman käsittelyyn säilyy nuorella. Palvelussa nuori voi testata omaa huolta ja saada siihen videoituja näkökulmia. Lisäksi omista huolista on mahdollisuus keskustella chatissa kahden kesken ja nimettömästi päijäthämäläisen nuorten parissa työskentelevän ammattilaisen kanssa.

7-25-vuotialle kohdennettu uusi palvelu on osa seudullista yhteistyötä, ja se toimii kesäkuun ajan arkipäivisin kello 13-15. Elokuusta alkaen vastaajajoukko laajenee monialaiseksi maakunnalliseksi joukoksi.

Palvelun nimi on Onks tää normaalia? ja se löytyy netistä osoitteesta: https://normaali.fi/ph

Palvelun aukiolo
Onks tää normaalia? on auki kesäkuussa 13-15 arkipäivisin. Heinäkuun palvelu on lomalla. Palvelu aukeaa koulun syyslukukaudella 12. elokuuta. Tästä alkaen chatti toimii maanantaina klo 13-15, keskiviikkona klo 16-18 ja perjantaina klo 13-15.  Vastaajina chatissa on oppilashuollon ja nuorisotoimen, poliisin ennaltaehkäisevän Ankkuri-tiimin, ja kouluterveydenhoitajien monialainen joukko.

Julkaistu: 29.05.2019 13.25