Osallistava budjetointi, lapsi- ja perhepalvelut ja Hämeenkosken kiinteistökauppojen pöydälle jättö kunnanhallituksessa ma 12.2.

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

kunnanviraston kyltti

Kunnanhallitus kokoontuu maanantaina 12.2. kello 17. Lue esityslista täältä.

Esityslistalta poimittua:

  • Kunnanhallitukselle esitetään Hämeenkosken sotekiinteistöjen myynnin uudelleenkäsittelyä ja asian poistoa valtuuston 19.2.2018 asialistalta. Saadun palautteen vuoksi kunta haluaa ottaa aikalisän kiinteistökaupoista ja järjestää Hämeenkoskella  kuntalaisten keskustelu- ja kuulemistilaisuus aiheesta 15.3.2018 klo 18.00 Hämeenkosken Seuralassa. Keskustelutilaisuuteen kunta kutsuu mukaan myös Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja Attendo Oy:n edustajat. Tämän jälkeen kunnanhallitus käsittelee esityksen uudelleen.
  • Kunnanhallitus tutustuu maanantaina lapsi- ja perhepalveluiden katsaukseen. Muutosohjelman tavoitteena on tuottaa lapsi- ja perhelähtöistä palvelua ja yhtenäistää palvelujärjestelmää. Painopiste siirtyy maakunnallisesti kaikille yhteisiin ja ennaltaehkäiseviin palveluihin ja varhaiseen tukeen.
  • Kunnanhallitukselle esitetään sitoutumista osallistavan budjetoinnin hankehakuun ja omarahoitukseen. EU-rahoitteista hanketta hakee Lahden Ammattikorkeakoulu Baltic Sea Region -hankehakemuksella. Hollolan kunta on myönteinen hankkeelle ja yksi kuntastrategian keskeinen tavoite ja menestystekijä on kuntalaisten omatoimisuuden ja yhteisöllisyyden lisääminen. Osallistava budjetointi on konkreettinen toimenpide edistää tätä tavoitetta.  

Julkaistu: 12.02.2018 13.05