Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueen koronayhteistyöryhmä: Koronasuosituksia jatketaan marraskuun puoliväliin saakka

Takaisin

Epidemiatilanne on alueellamme hieman parantunut ja rokotustahti vilkastunut. Alue on edelleen koronaepidemian leviämisvaiheessa. Jotta hyvä kehitys jatkuisi, olisi rokotuskattavuuden kuitenkin vielä noustava entisestään.  

Valtioneuvoston asettamat ravintolarajoitukset ovat voimassa alueemme. Vaihtoehtoisesti rajoitusten sijaan ravintoloissa voidaan edellyttää koronapassin käyttöä. Ravintoloista peräisin olevien tartuntojen määrä on vähentynyt oleellisesti sen jälkeen, kun rajoituksia otettiin uudelleen käyttöön. 

Alueemme nykyisiä suosituksia jatketaan 14.11. saakka. Kasvomaskin käyttöä suositellaan alueellamme edelleen kaikille yli 12-vuotiaille. Myös etätyösuositus on edelleen voimassa. 

Koronayhteistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 8.11. arvioimaan alueen rokotus- ja epidemiatilannetta sekä mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä. 

Lisätietoja: 
johtajaylilääkäri, toimialajohtaja Tuomo Nieminen, p. 050 910 5150

 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Julkaistu: 26.10.2021 12.19