Päijät-Sote: Influenssarokotukset alkavat marraskuussa

Takaisin

Influenssarokotteet tulevat Päijät-Soten sairaala-apteekkiin torstaina ja niiden jakelu eri puolille Päijät-Hämettä alkaa maanantaina. Kun rokotteet ovat saapuneet vastaanotoille, riskiryhmäläisille aloitetaan heti rokotteen antaminen vastaanottokäynnin yhteydessä ilman erillistä rokotusajanvarausta. 

- Odotettavissa on merkittävästi viimevuotista hankalampi influenssaepidemia, jolloin käytännössä influenssaa ei esiintynyt. Riskiryhmäläisille influenssarokote on tärkeä ja turvallinen suoja. Influenssarokotuksen yhteydessä voi ottaa myös koronarokotteen, sanoo tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen. 

Ajanvaraukselliset rokotukset alkavat marraskuun alussa

Ajanvarauksella varattavien influenssarokotusten käynnistymisestä ja ajanvarauksen avautumisesta tiedotetaan tarkemmin erikseen.
- Sähköinen ajanvaraus on toiminut hienosti ja siihen tulemme kannustamaan, jatkaa Kuosmanen.

 

Lisätietoja:
tulosaluejohtaja Kimmo Kuosmanen, 050 539 1648
asiantuntijasairaanhoitaja Tiia-Maria Mäntynen, 044 780 2507​ 

 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

 

Julkaistu: 29.09.2021 15.01