Päijät-Sote: Maanantaina keskussairaalan väliaikainen pääsisäänkäynti suljetaan ja uusi avataan

Takaisin

Ensi viikon maanantaista eli 3. lokakuuta lähtien Päijät-Hämeen keskussairaalan pääsisäänkäynti on osoitteessa Keskussairaalankatu 7, ja väliaikainen pääsisäänkäynti Hoitajankadun puolella suljetaan. U-sisäänkäynti suljetaan 24. lokakuuta, ja tämän jälkeen esimerkiksi sydänkeskuksen ja fysiatrian poliklinikan potilaat sekä kaikki leikkauspotilaat kulkevat uuden pääsisäänkäynnin kautta.

Osa keskussairaalan osastoista ja vastaanotoista muuttaa lokakuun kuluessa, kartan näet sekä kulkuohjeet voit tarkistaa täältä.

Keskussairaalan kahvio on 3. lokakuuta lähtien pääsisääntuloaulan yhteydessä Keskussairaalankadun puolella. Kahvio on auki maanantaista perjantaihin kello 7.45–17.30 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 10–16.

Lisätietoja:
suunnittelukoordinaattori Arja Heikinheimo, p. 044 7195 887
ravintohuoltokoordinaattori Minna Lappalainen, p. 044 7195 275

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Julkaistu: 29.09.2022 14.07