Päijät-Sote: Yhtymä, hyvinvointialue ja Hollola keskustelivat kunnan sote-keskuksen kaupasta 

Takaisin

 

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ja Hollolan kunnan edustajat kävivät keskiviikkona Hollolan sote-keskuksen kaatuneeseen kauppaan liittyneen ja prosessin käänteitä avanneen keskustelun.

Yhtymä on vuokralaisena Hollolan kunnan omistamassa rakennuksessa. Kunta sai kiinteistöstä ostotarjouksen, mutta ostaja vetäytyi kaupasta, koska yhtymä ja hyvinvointialue pitivät vuokrasopimukseen ehdotettuja muutoksia epäedullisina vuokralaisen kannalta.

Keskiviikon neuvottelussa hyvinvointialueen ja yhtymän edustajat sekä Hollolan kunta esittivät kukin näkemyksensä kiinteistökauppaan liittyvän prosessin kulusta. Näkemykset viedään tiedoksi sekä aluehallitukseen että yhtymän hallitukseen.

Osapuolet korostavat, että sote-keskuksen kaupan peruuntumiseen liittyvistä näkemyseroista huolimatta kaikilla on tahto jatkaa rakentavaa yhteistyötä.

Lisätietoja:
hyvinvointialuejohtaja Petri Virolainen, p. 050 438 3662
toimitusjohtaja Timo Louna, p. 044 719 5505
kunnanjohtaja Päivi Rahkonen, p. 044 780 1400

 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Julkaistu: 03.11.2022 09.34