Päijät-Soten asiakkaat saaneet aiheettomia laskuja perintätoimistolta

Takaisin

Osalle Päijät-Soten (Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä) asiakkaista on lähtenyt laskuoperaattorin virheestä johtuen aiheettomia perintäviestejä. Virhe koskee yhteensä noin 600 asiakasta.

Päijät-Soten taloushallinnon palveluja tuottavan Provincia Oy:n mukaan ongelma liittyy 4.–6.8. muodostuneisiin laskuihin, jotka eivät ole siirtyneet operaattorin järjestelmästä verkkopankkiin. Provincia Oy korjaa ongelmaa parhaillaan suurella tärkeysasteella. 

Aiheettoman perintäviestin saaneen asiakkaan ei tarvitse juuri nyt reagoida asiaan, sillä aiheettomat perintäkirjeet tullaan mitätöimään. Asiakkaat, jotka eivät ole vielä maksaneet laskua, saavat aiemman laskun tilalle uuden laskun, joka menee myös suoraveloitusasiakkaille. Jo laskun maksaneiden asiakkaiden osalta asia on kunnossa. Perintää koskevissa tiedusteluissa voi olla yhteydessä Provincian maksuntarkkailuun numeroon 03 821 4019 tai sähköpostitse osoitteeseen maksuntarkkailu@provincia.fi.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta haittaa ja tiedotamme lisää huomenna tiistaina.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Anna-Kaisa Packalen, Provincia Oy, p. 050 353 2390
Talousjohtaja Antti Niemi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, p. 044 482 8071

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

 

Julkaistu: 27.09.2021 15.56