Päiväleiritoimintaa 1-6-luokkalaisille syyslomalla 22.-26.10.2018

Kategoria:
Takaisin

HÄMEENKOSKEN, KALLIOLAN JA SALPAKANKAAN KOULUILLA
.

Ohjelma leireillä vaihtelee leiripaikkojen ja ohjaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tarjolla monipuolista toimintaa ulkona ja sisällä.

Leirillä tarjotaan lämmin ruoka sekä osallistujat ovat kunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Leirimaksu 25€.

Päivittäinen kokonaisleiriaika on klo 8-15.00. Toiminnallinen, ohjattu tekeminen sijoittuu klo 10-14.00 välille. Leiripäivän alussa ja lopussa vapaata, rauhallista oleilua, joka mahdollistaa joustavat tulo- ja lähtöajat.

 *100% viime syysloman leiritoiminnan palautekyselyyn vastanneista voisi suositella toimintaa kokemansa perusteella tuttavillensakin.

Ilmoittautuminen

Alla olevasta ilmoittautumislinkistä 21.-30.9.2018. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita leiripaikkoja voi kysellä Hämeenkosken ja Kalliolan leireille: marita.minkkinen@hollola.fi, 044 780 1307

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään mm. seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, syntymäaika, allergiat, lääkitykset ja muut ohjaustoimintaan vaikuttavat asiat, huoltajan nimi, osoite, henkilötunnus (laskutusta varten), sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Mikäli päiväleireille ilmoittautuneita on enemmän kuin leiripaikkoja, on etusija nuorimmilla. Tieto saadusta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 40 * sekä lisäksi lähetetään infokirje ennen toiminnan alkua.

*Jos et saa ilmoittautumisvahvistusviestiä 5.10 mennessä, ole yhteydessä, yhteystiedot alla (Huom. sähköpostin asetuksista riippuen voi mennä suoraan roskapostilaatikkoon!).  

Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa osallistumismaksun maksamiseen. Osallistumismaksu laskutetaan leirin jälkeen. 

Leiri-ilmoittautumiseen tästä! 1.10.2018 linkki sulkeutunu. 

Julkaistu: 28.09.2018 08.14