Päiväleiritoimintaa 1-6-luokkalaisille talvilomaviikolla 25.2.-1.3.2019

Kategoria:
Takaisin

HÄMEENKOSKEN, KALLIOLAN JA SALPAKANKAAN KOULUILLA

.

Ohjelma leireillä vaihtelee leiripaikkojen ja ohjaajien vahvuuksia hyödyntäen, tarjolla monipuolista toimintaa ulkona ja sisällä! Mahdollinen seurayhteistyö tuo oman lisänsä leiriohjelmaan.

Leirillä tarjotaan lämmin ruoka, välipala sekä osallistujat ovat kunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Leirimaksu 25€.

Päivittäinen kokonaisleiriaika on klo 8-15.00. Toiminnallinen, ohjattu tekeminen sijoittuu klo 10-14.00 välille. Leiripäivän alussa ja lopussa vapaampaa, rauhallista oleilua, joka mahdollistaa joustavat tulo- ja lähtöajat.

*100% viime vuoden päiväleiripalautekyselyihin vastanneista voisi suositella kokemuksensa perusteella toimintaa tuttavillensakin sekä koki toiminnan tarpeelliseksi kunnan palvelumuodoksi!

 .

Ilmoittautuminen alla olevasta ilmoittautumislinkistä 18.1-3.2.2019.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään mm. seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, syntymäaika, allergiat, lääkitykset ja muut ohjaustoimintaan vaikuttavat asiat, huoltajan nimi, osoite, henkilötunnus (laskutusta varten), sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Mikäli päiväleireille ilmoittautuneita on enemmän kuin leiripaikkoja, on etusija nuorimmilla. Tieto saadusta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikolla 6* sekä lisäksi lähetetään infokirje ennen toiminnan alkua. Minimiosallistujamäärä eri leireille on 10 lasta, max 30.

*Jos et saa ilmoittautumisvahvistusviestiä 5.2 mennessä, ole yhteydessä, yhteystiedot alla! Huom. sähköpostisi asetuksista riippuen posti on voinut mennä suoraan roskapostilaatikkoon. 

Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa osallistumismaksun maksamiseen mm. ennakkoon tilattujen ruokakustannusten vuoksi. Osallistumismaksu laskutetaan leirin jälkeen.

Leiri-ilmoittautumiseen tästä!

Lisätietoja sekä ilmoittautumisajan jälkeen vapaita leiripaikkoja voi kysellä: marita.minkkinen@hollola.fi, 044 7801 307

Julkaistu: 01.02.2019 08.27