Palkkatuetun henkilön edelleen sijoittaminen yritykseen

Tässä palkkatukimallissa työnantajana ja palkanmaksajana toimii kunta 1-8 kuukauden aikana, yritys tarjoaa työpaikan, jossa työ tehdään.

Kunnalle voidaan myöntää palkkatukea vain kuuden kuukauden ajan, jos työntekijä sijoittuu oman kunnan palvelukseen. Jos kunta edelleen sijoittaa työntekijän yritykseen, voidaan palkkatukea myöntää pitemmäksi ajaksi työntekijän palkkatukioikeuksien mukaan. 

Hollolan kunta tukee työtä hakevan henkilön työllistymistä sijoittamalla palkkatuella työntekijän yritykseen 1-8 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen yrityksellä on mahdollisuus hakea vielä palkkatukea työntekijän palkkatukioikeuksien mukaan.

Palkkatukijakso alkaa yleensä kunnan toimipisteessä tai yrityksessä työkokeilu- ja kartoitusvaiheella, jonka jälkeen alkaa 1-8 kuukauden pituinen edelleenisjoitus yrityksessä.  Työtön työnhakija voi itse hakea palkkatukipaikan yrityksestä, johon kunta hänet edelleen sijoittaa ja toimii palkanmaksajana. Tai työtön työnhakija aloittaa työsuhteensa kunnan toimipisteessä, jonka jälkeen työllisyyspalvelut yhdessä työnhakijan kanssa hakevat hänelle edelleensijoituspaikan yrityksestä. 

Yritykset voivat myös ilmoittaa työllisyysvastaavalle kiinnostuksestaan tarjota työpaikkaa edelleensijoitusta varten. Yrityksen on itse selvitettävä oikeutensa palkkatuettuun työntekijään TE-toimistosta, esteenä voi olla esimerkiksi yrityksen maksaton verovelka. 

Lisätietoja työllisyysvastaavalta.

Työllisyyspalvelut

Postiosoite:
PL 66, 15871 Hollola


Käyntiosoite:
Keskuskatu 6, 15870 Hollola


Avoinna

Ma - Pe 09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Tapaila Anne, työllisyysvastaava
044 780 1118
etunimi.sukunimi@hollola.fi