Palkkatuetun henkilön edelleen sijoittaminen yritykseen

Tässä palkkatukimallissa työnantajana ja palkanmaksajana toimii kunta 1-8 kuukauden aikana, yritys tarjoaa työpaikan, jossa työ tehdään.

Hämeen TE-toimisto on päättänyt (1/2017), että kunnalle voidaan myöntää palkkatukea vain kuuden kuukauden ajan, jos työntekijä sijoittuu oman kunnan palvelukseen. Jos kunta edelleen sijoittaa työntekijän yritykseen, voidaan palkkatukea myöntää pitemmäksi ajaksi työntekijän palkkatukioikeuksien mukaan. 

Hollolan kunta tukee työtä hakevan henkilön työllistymistä sijoittamalla palkkatuella työntekijän yritykseen 1-8 kukauden ajaksi, jonka jälkeen yrityksellä on mahdollisuus hakea vielä palkkatukea työntekijän palkkatukioikeuksiein mukaan.

Palkkatukijakso alkaa kunnan toimipisteessä kokeilu- ja kartoitusvaiheessa, tai alkaa suoraan edelleen sijoituksella yritykseen. Tällöin työtön työnhakija on itse hakenut palkkatukipaikan yrityksestä.  johon kunta hänet edelleen sijoittaa ja toimii palkanmaksajana. Tai työtön työnhakija aloittaa työsuhteensa kunnan toimipisteessä, jonka jälkeen työllisyyspalvelut hakevat hänelle edelleensijoituspaikan yrityksestä. Edelleens

Yritykset voivat myös ilmoittaa työllisyysvastaavalle kiinnostuksestaan tarjota työpaikkaa edelleensijoitusta varten. Yrityksen on itse selvitettävä oikeutensa palkkatuettuun työntekijään TE-toimistosta. Tarkista ohessa olevasta lomakkeen linkistä, mitä tietoja yritykseltäsi tarvitaan.

Edelleen sijoituksessa palkkatuettu työ aloitetaan yleensä yhden kuukauden pituisella työkokeilujaksolla.

Työllisyyspalvelut

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma - Pe 09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Tapaila Anne, työllisyysvastaava
044 780 1118