Palkkatuetun henkilön edelleen sijoittaminen yritykseen

Tässä palkkatukimallissa työnantajana ja palkanmaksajana toimii kunta 1-8 kuukauden aikana, yritys tarjoaa työpaikan, jossa työ tehdään.

Hämeen TE-toimisto on päättänyt (1/2017), että kunnalle voidaan myöntää palkkatukea vain kuuden kuukauden ajan, jos työntekijä sijoittuu oman kunnan palvelukseen. Jos kunta edelleen sijoittaa työntekijän yritykseen, voidaan palkkatukea myöntää pitemmäksi ajaksi työntekijän palkkatukioikeuksien mukaan. 

Hollolan kunta tukee työtä hakevan henkilön työllistymistä sijoittamalla palkkatuella työntekijän yritykseen 1-8 kukauden ajaksi, jonka jälkeen yrityksellä on mahdollisuus hakea vielä palkkatukea työntekijän palkkatukioikeuksiein mukaan.

Palkkatukijakso alkaa kunnan toimipisteessä kokeilu- ja kartoitusvaiheessa, mutta voi alkaa myös suoraan edelleen sijoituksella yritykseen. Palkkatuettu työ aloitetaan yleensä yhden kuukauden pituisella työkokeilujaksolla. 

Työtön työnhakijana voi hakea itse yrityksen, johon hänet edelleen sijoitetaan. Tai kunnan työllisyyspalvelut hakevat palkkatuetulle henkilölle edelleensijoituspaikan työsuhteen alkamisen jälkeen. Yritykset voivat myös ilmoittaa työllisyysvastaavalle vapaita palkkatukipaikkoja. Yrityksen on itse selvitettävä oikeutensa palkkatuettuun työntekijään TE-toimistosta. Tarkista ohessa olevasta lomakkeen linkistä, mitä tietoja yritykseltäsi tarvitaan.

Työllisyyspalvelut

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma - Pe 09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Tapaila Anne, työllisyysvastaava
044 780 1118