Piipahlus on nyt asiointipiste

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollolan yhteispalvelupiste on nyt asiointipiste. Yhteispalvelu on tapa tarjota julkisen hallinnon viranomaisten palveluja keskitetysti yhdestä paikasta. Uudistettu laki julkisen hallinnon yhteispalvelusta tuli voimaan 1.6.2017. Entiset yhteispalvelupisteet muuttuivat Asiointipisteiksi ja ne saavat uuden yhtenäisen visuaalisen ilmeen. Hollolassa asiointipiste tunnetaan Piipahluksena, ja se sijaitsee kuntakeskuksessa kunnanviraston aulassa. Suomessa on tällä hetkellä 190 julkisen hallinnon yhteistä asiakaspalvelupistettä.

Piipahluksen palvelut                

Asiointipisteeksi kutsutaan asiakaspalvelupistettä, josta on saatavana vähintään kahden eri viranomaisen palveluja. Täydellisimmillään Asiointipiste on yhden luukun palvelupiste, jossa asiakas saa vireille yleisimmät julkishallinnon palvelut.

Hollolan Piipahlus tarjoaa neuvontaa sekä esittelee muun muassa tonttitarjontaa että nähtävillä olevat kunnan viralliset asiakirjat. Asiointipiste jakaa ja vastaanottaa lomakkeita ja hakemuksia. Piipahluksessa voi tehdä tilavarauksia tai hankkia venepaikan, ladata julkisen liikenteen Waltti-kortin. Lisäksi asiointipisteessä saa Kelan avustavaa palvelua. Palveluneuvojat auttavat tarvittaessa laitteiden käytössä ja opastavat sähköisten palveluiden käyttöön.

Asiakaspalvelua kehitetään kasvokkain tapahtuvan palvelun lisäksi erityisesti sähköisen asioinnin käytäntöihin. Asiointipiste saa myös uuden ilmeen avainlogon käyttöönoton myötä.

Asiointipiste Piipahlus sijaitsee kuntakeskuksessa kunnanviraston aulassa osoitteessa Virastotie 3, 15870 Hollola. Tervetuloa piipahtamaan!

Huomaathan, että heinäkuussa Piipahlus on kiinni. Elokuussa palvelemme jälleen ma klo 9-17, ti-to 9-16, pe 9-15. puh. 044 780 1357, 044 780 1245 ja 044 780 1448 sähköposti: info@hollola.fi

Julkaistu: 09.06.2017 14.10