Prisma-keskuksen rakentaminen edistyy ja aiheuttaa muutoksia pysäköintijärjestelyihin

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Kuntakeskuksessa purkutyöt edistyvät uuden Prisma-keskuksen tieltä.

purkutyömaa torin eteläreunassa

Hämeenmaa Oy saneeraa entisen kauppakeskus Kunnarin liikerakennusta ja siihen liittyen on aloitettu lastauslaiturin purkutyöt rakennuksen koilliskulmassa. Liikerakennuksessa toimivat mm. Helmi Säästöpankki ja kahvila Anita. Purkutyön ajaksi rakennuksen koilliskulman lähialuetta on aidattu työmaa-alueeksi. Aitaus puretaan viimeistään 25.4.2016.

Purkutyöt ovat muuttaneet pysäköintijärjestelyjä siten, että kirjaston ja kunnanviraston parkkipaikka torin eteläreunassa ei ole käytettävissä. Pysäköintialue otetaan takaisin käyttöön, kun työmaa-aitaus on purettu.

Laajemmin purkutöitä tehdään kesäkuusta alkaen, jolloin puretaan S-marketin eteläpuolella olevan pysäköintialueen sekä Keskuskadun välissä sijaitsevia rakennuksia. Osa purettavien rakennusten yrittäjistä siirtyvät Kunnariin ja osa Soramäen ostoskeskukseen. Myöhemmin alueella alkavat myös maansiirtotyöt, kun S-marketin alla olevaa maanalaista pysäköintitilaa laajennetaan.

Prisma-keskus valmistuu jouluksi 2017. Uudistettu Kunnarin rakennus ja laajennettu S-market tulevat olemaan osa Prisma-keskusta. Tässä vaiheessa ei vielä rakenneta kauppakeskuksen päälle suunniteltuja asuinkerrostaloja.

Julkaistu: 22.03.2016 12.41