Prisma-keskus aukeaa 21.9.2017

Kategoria:
Takaisin

Elinvoimaa kuntakeskukseen

Prisma-keskuksen kylttiä ripustettiin perjantaina 15.9.2017

Prismajohtaja Satu Piiroinen kuvailee oloaan helpottuneeksi muutamaa päivää ennen Hollolan Prisma-keskuksen avautumista. Johtajana hän on tottunut kauppakeskuksen avaaja muun muassa Forssasta, mutta Hollolassa kauppa oli auki muutostöidenkin ajan. Asiakkaat eivät kuitenkaan hylänneet kauppaa, vaikka tavarat toisinaan kadoksissa olivatkin.

"Asiakkaan ja henkilökunnan tuska alkaa olla ohi", Piiroinen sanoo ja kiittelee henkilökuntaa:

"Kun on hyviä ihmisiä ympärillä, ei minun tarvitse tehdä mitään", johtaja vitsailee. Prismaan tulee noin 30 uutta työntekijää, jotka kaikki olivat jo osuuskauppa hämeenmaalaisia. Rekrytoinnissa kiinnitettiin huomio palveluasenteeseen.

"Tekniikka ja järjestelmät meillä on valtavan hyvää, mutta osaamista on hyvä asenne ja kyky tiimityöhön."

Prisma-keskus avautuu torstaina 21.9. klo 10 nauhanleikkausjuhlallisuuksin. Piiroinen lupaa torstaille soitantaa ja Prisma Hollola -kasseja, perjantaille Arttu Viskaria ja lauantaille Heidi Pakarista.  Itse Prisma palvelee arkisin 7-22 ja sunnuntaisin 9-22. Keskukseen asettuu parisenkymmentä yrittäjää, osa tuttuja S-marketin ajalta. Johtaja antaa yrittäjille vapaat kädet toimintansa järjestämiseen ja liikkeiden ulkoasuun, kuten vaikkapa ikkunasomistuksiin.

Keskiviikkona 20.9. Prisma-keskus on kiinni muun muassa järjestelmätestauksen vuoksi. Silloin myös osuuskunta Hämeenmaan henkilökuntaa on kutsuttu ostoksille uuteen Prismaan.

Seutu4:n juttu Prisma-keskuksesta.

Julkaistu: 10.07.2017 10.15