Rap-artisti yllätyskeikalla Heinsuon koululla

Kategoria: Opetus
Takaisin

Brädi keikalla.

Brädi yllätyskeikalla Heinsuon koululla

 Pitkän linjan hip hop –artisti ja lahtelainen urheiluvaikuttaja Brädi heitti yllätyskeikan Heinsuon koululla itsenäisyyspäivän aattoaamuna.

Skidien näköinen juhla

Heinsuon yhtenäiskoulu vihittiin käyttöön virallisesti 1.12. juhlassa, jossa vieraili opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Virallisen juhlan lisäksi koulu halusi järjestää oppilaiden näköisen juhlan, jolla myös kiitettiin koulun oppilaita: hehän ovat olleet mukana uuden koulun arjessa alusta alkaen.

”Oppilaat ovat osallistuneet juhlien järjestämiseen ja käyttäytyneet juhlassa arvokkaasti. Tämä on siitä kiitos”, toteaa opettaja Anna Kallunki ohjatessaan yllätysesiintyjästä tietämättömiä lapsia kouludiskoon.

Tulossa järkyttävän kovat todistukset

Yllätys olikin riemuisa, kun diskon sijaan lavalle hypähtikin Brädi kombonsa Meitsin ja Dj Koneen kanssa:

 ”Hei, teillä on tosi hieno koulu täällä! Järkyttävän kovat joulutodistukset varmaan tulevat kaikille, kun koulu on näin hieno! ” aloitti Brädi keikkansa.

Suomi100 –hengessä sinivalkoisiin tennareihin sonnustautunut artisti innosti oppilaat ja opettajat:

”Mahdottoman hienoa olla täällä, tää on meille vähän erilainen aamu. Vaikka ollaan koulussa, niin unohdetaan opettajat, ne bailaa sivummalla. Ottakaa kaikki irti, harvoin pääsee räppikeikalle aamulla. Riehutaan tässä puoli tuntia nyt!” 

Brädi on hyvä esikuva

Opettaja Ville Vesala tunsi räppärin koripallopiireistä ja suhteilla artisti koulukeikalle saatiinkin.

 ”Brädi on hyvä esikuva oppilaille, parin vuoden takaa vuoden positiivisin lahtelainen”, sanoo Brädin Hollolaan houkutellut Vesala.

 

Julkaistu: 05.12.2017 14.13