Ruoka- ja siivouspalvelut rekrytoi seitsemän henkeä Vesikansan alueelle  

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

ruokapalvelut

Hollolan kunnan ruoka- ja siivouspalvelut yksikkö etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä ruoka- ja/tai siivousalan ammattilaisia. Mittavan rekrytoinnin syynä on kunnan päätös alkaa järjestää ruoka- ja siivouspalveluita Vesikansan alueella. Ennen palvelu oli ulkoistettu Fazer Food Service Oy:lle. Lue ruoka- ja siivouspalveluiden toiminnan muutoksista täältä.

 600 lounasta, 3 500 siivottavaa neliötä odottaa tekijöitään

Vesikansan alueelle avautuu uusia työpaikkoja Kalliolan koululle, Kalliolan ja Kukkilan päiväkotiin, Paimelan kouluun ja Vesikansan alueelle. Kokonaisuudessaan Vesikansan alueella tarjotaan päivittäin 660 lounasannosta, ja siivottavia neliöitä on 3 500. Päiväkotien ja koulujen lisäksi siivotaan vapaapalokunnan paloasema.

Kokkeja, palveluvastaavia, palvelutyöntekijä ja esimies 

Käynnistyneessä rekryssä haetaan kokkeja aterianvalmistukseen, palveluvastaavia ruokahuollon ja siivouksen mielekkääseen yhdistelmätyöhön ja palvelutyöntekijää Vesikansan alueen siivoukseen. Kalliolan aluekeittiöön haetaan palveluesimiestä, joka vastaa alueen tuotannon toimista ja työnjohdollisista tehtävistä. Aluekeittiö Kalliolan koululla toimii valmistuskeittiönä Vesikansan kouluille ja päiväkodeille. Kokit valmistavat ateriat kaikkiin Vesikansan alueen kohteisiin ja tarjoavat Kalliolan koululla tarjottavat ateriat. Lisäksi kokin työhön kuuluvat kaikki keittiön perustehtävät.

Paikat ovat vakituisessa työsuhteessa olevia ja voimassa toistaiseksi. Toiminta aloitetaan päiväkodeilla 4.6.2018 ja aluekeittiöllä 23.7.2018 tai sopimuksen mukaan. Työehtosopimuksessa noudatetaan KVTES:iä. Viikkotyöaika on 38,75 h kaikissa tehtävissä. Edellytämme kaikissa tehtävissä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintaa.

Hakuaika 17.4. – 9.5.2018. Haku tapahtuu kuntarekryn kautta, ja haastatteluun valituille kutsu ilmoitetaan sähköpostilla. Lue alta tarkempi kuvaus ja koulutusvaatimukset työtehtäviin.

Ammattilaisia etsitään seuraaviin tehtäviin

Kalliolan aluekeittiö (Kalliolan koulu n. 450 asiakasta)

  • palveluesimies: koulutus vaatimus suurtalousesimiehen eat tai vastaava alan koulutus
  • kaksi kokkia: koulutusvaatimus catering alan perustutkinto tai vastaava alan tutkinto
  • Kalliolan päiväkoti (n. 60 asiakasta)
  • palveluvastaava, yhdistelmätyö: koulutusvaatimus catering alan perustutkinto, siivousalan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi

Kukkilan päiväkoti (n. 60 asiakasta)

  • palveluvastaava, yhdistelmätyö: koulutusvaatimus catering alan perustutkinto

Paimelan koulu / päiväkoti (70+20 asiakasta)

  • palveluvastaava, yhdistelmätyö: koulutusvaatimus catering alan perustutkinto

Vesikansan alue

  • palvelutyöntekijä: koulutusvaatimus siivousalan perustutkinto tai vastaava työkokemus

 

Tehtävistä lisätietoja antavat

 

Kristiina Borgenström, p. 044 780 1260 ja Helena Simolin, p. 044 780 1621, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Julkaistu: 19.04.2018 10.48