Ruokapalvelut

Ruokapalvelu valmistaa aterioita sivistystoimen ja peruspalvelukeskus Oivan asiakkaille ja henkilökunnalle. Toimintamme on lakisääteistä tukipalvelutoimintaa teknisen toimen alaisuudessa.

Tavoitteenamme on tuottaa taloudellisesti ja tehokkaasti valmistettua ravitsevaa, monipuolista ja maukasta perusruokaa ottaen huomioon ravitsemissuositukset ja erityisruokavaliot. Kohderyhmämme ovat päiväkotien, koulujen, vanhuspalvelun, vammaispalvelun, sairaanhoidon piiriin kuuluvat asiakkaat ja henkilökunta.

 

Keittiöt

Koulurinteen aluekeittiö: eteläinen alue (Nostava, Herrala, Hälvälä, Hiekkalinna, Satulinna, Kankaan koulu ja päiväkoti, Salpakankaan koulu, Salpakankaan päiväkoti ja Punavuokko)
Tiilikankaan aluekeittiö: pohjoinen alue (Soramäki, Pyhäniemi koulu ja päiväkoti)
Keskustan keittiö valmistuskeittiö: pohjoinen alue (yläkoulu)
Kaksi terveysaseman keittiötä: Salpakankaan terveysasema ja Padasjoen terveysasema

Ulkopuolinen toimija Fazer Oy vastaa seuraavista toiminnoista: Vesikansan alue (Paimela, Kalliola, Kukkila), Hollolan vanhainkoti, asumispalveluyksikkö Kuusikoto ja Onnenkoto sekä kotiateriapalveluiden ruuanvalmistus. Ulkopuolisen toiminnan valvonta kuuluu kunnan ruokapalvelupäällikölle. Ruokapalvelun yhteystiedot sivun oikeassa reunassa.

Koulujen ja päiväkotien palvelukeittiöissä tapahtuu aterioiden osavalmistusta mm. perunoiden, riisin, pastan ym. lisäkkeiden kypsennys.

 

Oiva-valvontajärjestelmä

Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää myös hygienian osalta.

Oiva on Eviran valvontajärjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan verkossa sähköisinä Oiva – raportteina. Raporteissa arvioidaan hymynaamoilla yrityksen elintarviketurvallisuutta. Oivan hymyillessä asiat ovat kuluttajan kannalta kunnossa. Toimintaamme tältä osin voi seurata netissä Oiva-raportteina (linkki palveluun sivun oikeassa reunassa) sekä paperisena tulosteena ruokailutilojen yhteydessä.

 

Tehtävämme on kouluruokailun osalta olla mukana uusissa opetussuunnitelman perusteissa, jotka tulevat voimaan vuonna 2016. Lue lisää kouluruokailusta Opetushallituksen sivuilta sivun oikean reunan linkin kautta.

Ruokapalvelu

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma - Pe
09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Simolin Helena, ruokapalveluesimies
044 780 1621
Borgenström Kristiina, aluekeittiön esimies
044 780 1260
Salminen Sisko, aluekeittiön esimies
044 780 1240
Naukkarinen Mirja, ravintopalvelujen esimies
044 780 1623
Meitsalo Eija, ravintopalvelujen esimies
044 780 1422
Lappalainen Marketta, ravintopalvelujen esimies
044 748 8960