Ruokapalvelut

Varhaiskasvatuksessa olevat lapset ovat oikeutettuja ruokailuun päiväkodeissaan, esi- ja perusopetuksen oppilaat kouluissaan.

Alue- ja valmistuskeittiöidemme ammattikeittiöosaajat valmistavat sekä tarjoavat maukkaan, monipuolisen ja ravitsevan aterian monen ikäisille asiakkaillemme kouluilla ja päiväkodeilla. Käyttämämme elintarvikkeet ovat laadukkaita ja kotimaisuusaste on korkea. Monipuolisuutta lisäsimme kasvisruualla, joka on vapaasti otettavissa oleva vaihtoehto päivän lounasaterian rinnalla. Ruokalistoillamme näkyy asiakkaittemme toiveet ja suosikkiruuat. Huomioimme myös vuosikalenterin mukaiset teemapäivät.

Organisaatiomuutoksen myötä ruoka- ja siivouspalvelut yhdistyivät. Henkilökunnastamme koulutettiin moniosaajia, jotka toimivat pääsääntöisesti päiväkodeissa ja pienissä kouluissa. Nämä moniosaajat huolehtivat tilojen puhtaudesta sekä osavalmistavat aterioita kypsentämällä laatikkoruuat, kappaletuotteet, perunat, riisit, pastat ym. lämpöiset kasvislisäkkeet palvelukeittiöissä. Toiminnot vaihtelevat hieman eri kohteissa.

Valmistamme ruokaa tunteella ja tarjoamamme ateria sisältää hyppysellisen rakkautta. Ruokailutilanteessa palvelemme asiakkaitamme mielellämme ja nuoremmille asiakkaillemme tarjoamme tukea ja ohjausta tarvittaessa.

Toimimme vastuullisesti huomioiden taloudellisuuden, turvallisuuden, terveellisyyden sekä ympäristötekijät.

Oiva-valvontajärjestelmä

Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää myös hygienian osalta.

Oiva on Eviran valvontajärjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan verkossa sähköisinä Oiva – raportteina. Raporteissa arvioidaan hymynaamoilla yrityksen elintarviketurvallisuutta. Oivan hymyillessä asiat ovat kuluttajan kannalta kunnossa. Toimintaamme tältä osin voi seurata netissä Oiva-raportteina (linkki palveluun sivun oikeassa reunassa) sekä paperisena tulosteena ruokailutilojen yhteydessä.

Aluekeittiöt kohteineen

Koulurinteen aluekeittiö:

Nostavan koulu ja päiväkoti, Herralan koulu ja päiväkoti, Hälvälän koulu, Satulinnan päiväkoti, Kankaan koulu ja päiväkoti, Salpakankaan yhtenäiskoulu, Salpakankaan päiväkoti ja vuoropäiväkoti Punavuokko, Tiilikankaan koulu, Soramäen päiväkoti, Pyhäniemen koulu ja päiväkoti

Kalliolan aluekeittiö:
Kalliolan koulu, Kalliolan päiväkoti, Kukkilan päiväkoti, Paimelan koulu ja päiväkoti

Valmistuskeittiöt kohteineen

Heinsuon keittiö:
Heinsuon yhtenäiskoulu

Hämeenkosken koulun keittiö:
Hämeenkosken koulu ja päiväkoti

Lue lisää kouluruokailusta Opetushallituksen sivuilta.