Salpakankaan ja Kankaan koulujen rakennustyöt loppusuoralla

Kategoria:
Takaisin

Salpakankaan ja Kankaan koulu_kartta

1. Uudisrakentaminen ja perusparannukset

Salpakankaan ja Kankaan koulun yhdistävä rakennus D valmistui kesällä 2016. Siihen sijoittuu oppilashuolto sekä fysiikan, kemian ja biologian erikoisluokat. Laajennusosaan valmistui myös Kankaan koulun tarpeita varten liikunta/juhlasalitilat sekä luokkatiloja.

Kankaan koulun perusparannus (rakennus E) tehtiin kesän 2016 aikana. Tiloissa parannettiin mm. ilmanvaihtoa, äänieristystä, tiiviyttä ja seinälevytysten kestävyyttä.

Syksyn aikana rakennetaan vielä D rakennuksen eteen puulajipuisto ja Salpakankaan koulun varavoimalaitos. Niiden työt alkavat elo/syyskuun vaihteessa. C-rakennusosan eteläpuolelle kentän laitaan rakennetaan huoltorakennus. Sen rakennustyöt alkavat syyskuun alussa. Loput piha-alueiden viimeistelytöistä sekä opastaulujen asennukset tehdään syksyn 2016 aikana. Sen jälkeen Salpakankaan ja Kankaan koulun rakennustyöt ovat kaikilta osin valmiit.

2. Takuukorjaukset ja sisäilmaan liittyvät korjaukset

B- ja C-osan urakoitsijoiden kanssa sovitut takuukorjaukset tehtiin kesän 2016 aikana. Ilmanvaihdon säätö on saatu kaikilta osiltaan kuntoon. Kumimattoja poistettiin kaikkiaan kahdeksasta tilasta takuukorjauksena. Tiloihin vaihdettiin kumimattojen tilalle kuivapuristettu keraaminen laatta, allergiatestattu kokolattiamatto tai polyuretaanimassa.

Takuukorjauksina tehtiin myös mm. C-osan pohjakerroksen radontiivistys sekä muita tiivistys- ja kuivatuskorjauksia.

Julkaistu: 23.08.2016 15.04