Salpakankaan sote-keskukseen ajanvarauksen ja toiminnan muutoksia  

Takaisin

Salpakankaan sote-keskuksen eli terveysaseman lääkäreiden ja sairaanhoitajien ajanvaraus- ja puhelinneuvontanumero on 8.3.2021 alkaen 03 880 2401. Toinen ajanvarausnumero poistuu käytöstä. 

Ajanvaraus tapahtuu edelleen puhelimitse. Päivystysasioissa suosittelemme yhteydenottoa aamulla klo 8—9. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä eli soitamme asiakkaalle takaisin. 

Samalla päivystyspotilaiden hoito keskitetään sote-keskuksen ensimmäiseen kerrokseen, ja päivystyspotilaita hoitavat entistä enemmän hoitajat ja lääkärit yhdessä. Toiminnan muutokset liittyvät maakunnalliseen Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeeseen, jossa kehitämme uudenlaisen, moniammatillisen tiimityön mallia myös Salpakankaalla.  

- Asiakkaalle tämän työn pitäisi näkyä entistä saumattomampina palveluina, toteaa hallintoylihoitaja Pertti Sopanen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä.  

- Salpakankaalla asiakkaita kohtaavassa tiimissä onkin jo mukana esimerkiksi farmaseutti, ja vaiheittain aletaan sovittaa yhteen myös muita palveluja, kuten kuntoutusta ja matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja. 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

Julkaistu: 17.02.2021 16.57