Salpakankaan tekonurmikenttä valmistuu 13.7.

TakaisinSalpakankaan koulun uusi tekonurmikenttä on viimeistelyä vaille valmis. Kenttä saadaan käyttöön ennakoitua aikaisemmin jo maanantaina 13.7.2020. Tekonurmikenttä, juoksusuora, pituushyppy- ja kolmiloikkapaikat ovat heti käytettävissä. Korkeushyppypaikka otetaan käyttöön vasta elokuussa koulujen alettua.

 

Kenttävaraukset

Kenttä ja suorituspaikat ovat vapaasti käytettävissä heinäkuun ajan ilman varausta. Kentän portit ovat lukossa, mutta alueelle pääsee aidassa olevien kapeiden kulkuaukkojen kautta.

Kenttävarauksia voi tehdä 3.8.2020 alkaen joko sähköpostitse tilavaraukset@hollola.fi tai sähköisen varausjärjestelmän.

 

Pelaajia odottaa laadukas tekonurmikenttä

Tekonurmikentälle on piirretty rajat jalkapalloa ja pesäpalloa varten. Jalkapallokenttä on tehty ns. 8v8 -kentän mitoilla (63 m x 45 m). Pesäpallokenttä on tehty juniori pesäpallokentän mitoilla. Lisäksi kentälle merkitään kahdelle tenavapesäpallokentälle viitteelliset rajat ja lyöntiharjoituspaikkoja.

Tekonurmikenttä on tehty uusimmilla, kestävillä ja laadukkailla materiaaleilla, jotka ovat myös kansainvälisen jalkapalloliiton hyväksymiä (FIFA). Kentällä olevan kumirouheen pääsy sadeveden mukana viemäriin on estetty sijoittamalla ritiläkaivot tekonurmen alle. Juoksusuora, korkeushyppypaikka ja pituushyppy- ja kolmiloikkapaikat on tehty joustavalla kumirouhe/polyuretaani pinnoitteella (Novotan SP).

Kentän kustannusarvio on 300 000 euroa (alv 0 %). Kentän rakentamiseen on saatu valtionapua 60 000 €.

 

Lisätietoja

Tuomo Vesikko (paikalla 3.8. jälkeen)
Rakennuttajapäällikkö
p. 044-780 1440
tuomo.vesikko@hollola.fi


Julkaistu: 10.07.2020 13.20