Seudullinen Ympäristöviikko kutsuu koululaiset julistekilpailuun

Kategoria:
Takaisin

Ympäristöviikon banneri

Ympäristöviikon ja julistekilpailun teemana on tänä vuonna Vaatteet – Vaate on valinta. Vaatteilla ja tekstiileillä on monenlaisia ympäristövaikutuksia, joita ei aina tule miettineeksi. Millaisia vaikutuksia valinnoillamme on, ja miten voisimme pienentää näitä vaikutuksia?

Julistekilpailuun kutsutaan Hartolan, Heinolan, Hollolan, Lahden ja Sysmän ala- ja yläkoulut sekä lukiot. Kilpailuaikaa on 8.5.2020 asti ja kilpailutyön voi toteuttaa haluamallaan tekniikalla. Ohjeet osallistumiseen löydät ymparistoviikko.fi –sivuilta.

Raati valitsee julisteeksi painettavan voittajatyön. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin oman koulun kevätjuhlassa. Kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttely ymparistoviikko.fi -sivuille sekä syksyllä Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoihin tai vastaaviin julkisiin paikkoihin.

24. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 14.-20.9.2020. Ympäristöviikon vuosittain vaihtuvalla teemalla halutaan nostaa esiin ja lisätä tietoutta yhteiseen ympäristöömme vaikuttavista asioista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan Ympäristöviikkoon. Voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän, tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Lisätietoa:
Lahden seudun Ympäristöviikko
Sari Knuuti
p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi

Lahden kaupunki, ympäristökehitys

www.ymparistoviikko.fi
www.lahti.fi

Julkaistu: 05.03.2020 08.07