Seudullisella Ympäristöviikolla palkitaan hyviä ympäristötekoja, ehdota palkittavia

Kategoria:
Takaisin

Ympäristöviikko

Jokaisessa seudullista Ympäristöviikkoa viettävässä kunnassa ja kaupungissa palkitaan vuosittain hyviä ympäristötekoja. Kuka tai mikä teko sinun mielestäsi ansaitsee tulla palkituksi? Jätä ehdotuksesi viimeistään 9.9. ja olet mukana nostamassa hyviä ympäristötekoja esiin.

Tunnustus jaetaan yksityishenkilölle, yhdistykselle, yritykselle tai muulle taholle esimerkillisestä, pienestä tai suuresta toiminnasta ympäristön ja luonnon hyväksi. Tällaista toimintaa on alueellamme paljon, mutta liian usein se jää vähälle huomiolle. Ympäristöyhdistykset, Heinolan kaupungin kylä- ja kaupunginosaraati sekä Lahden kaupunki haluavat nostaa esiin ja palkita alueellaan vaikuttavan tahon Vuoden Ympäristöteko –tunnustuksella kiitokseksi tärkeästä työstä.

Ehdotuksen Vuoden Ympäristöteoksi voit lähettää 9.9. mennessä osoitteeseen ymparisto(at)lahti.fi tai suoraan oman kuntasi palkitsijataholle:

Asikkala: Asikkalan luonnonystävät ry, Karsillantie 56, 17450 Iso-Äiniö. kamppila.jam(at)pp.phnet.fi
Hartola: Itä-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry/ Eva Varis, Koukunniementie 53, 19600 Hartola. eva.varis(at)phnet.fi
Heinola: Heinolan kaupungin kylä- ja kaupunginosaraati, Heinolan kaupunki, Ympäristötoimisto, PL 1001, 18101 Heinola. ymparisto(at)heinola.fi
Hollola: Hollolan luonnonsuojeluyhdistys ry/ Matti Laurila, Kirmolantie 3, 15860 Hollola. matti.a.laurila(at)gmail.com
Lahti: Lahden kaupunki, Ympäristökehitys/Ympäristöviikko 2018, Askonkatu 2, 15100 Lahti. ymparisto(at)lahti.fi
Sysmä: Itä-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry/ Eva Varis, Koukunniementie 53, 19600 Hartola. eva.varis(at)phnet.fi

22. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 17.-23.9.2018 teemalla Kestävä liikkuminen - Muuta maailmaa liikkumalla. Tule mukaan osallistumalla tapahtumiin tai järjestämällä sellaisen itse. Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa! Lisätietoa seudullisesta Ympäristöviikosta www.ymparistoviikko.fi

Julkaistu: 21.06.2018 11.56